ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 عنوان میشه واسه من دعا کنین این ماه باردار بشم🤲💚🥺🙏 353 بازدید | 18 پست دوستای گلم میشه با دلای پاکتون دعام کنین همین ماه باردار بشم خیلی ساله منتظرم..خیلی دلشکسته ام.🥺🙏🤲 دعام کنین..اجرتون با امام حسین..معجزه لازمم نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن 1404/05/21 | 20:26 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیلاjojo عضویت: 1401/11/20 تعداد پست: 3986 دعات کردم صلواتم فرستادک .توام برا من دعا کن خیلی محتاجم فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده ! 1 5 10 15 20 25 30 35 40 ✌خُوبِتُ میگَن بَدِتُ میخوان تَوَلُدِت نَ وَلی خَتمِتُ میان
تلی۷۵ عضویت: 1403/07/10 تعداد پست: 3169 ان شاالله درسته اینجا مجازیه...اما شخصیت شما که مجازی نیست...هر جور که حرف میزنی،نشونه ی شخصیتته...😉
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83572 عزیز بعد عملیات یواش برگرد ب شکمت ی ربع ب همون حالت بمونبعد ک رفتی سرویس چند ساعتی اب ب ناحیه خصوصیت نزن لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
nazaninzahra79 عضویت: 1392/11/04 تعداد پست: 83572 عکس رنگی گرفتی لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2563 چند تومنی بود عزیزم ؟ الهی به هرچی که میخوای برسی❤️ آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 دعات کردم صلواتم فرستادک .توام برا من دعا کن خیلی محتاجم ممنونم دوست خوش قلبم 💚🥺حاجت روا شی برات صلوات فرستادم منم🤲 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 اینشالله دامنت سبز بشه ممنونم عزیزم انشالله..انشالله خودتم هرچی دلت هست بهش برسی نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 عکس رنگی گرفتی آره نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2563 کد تخفیف رو میگم عزیزم که بهم دادی 🥺❤️ آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2563 ممنونم عزیزم انشالله..انشالله خودتم هرچی دلت هست بهش برسی چند تومنی بود عزیزم ؟ الهی به هرچی که میخوای برسی آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 کد تخفیف رو میگم عزیزم که بهم دادی 🥺❤️ ۵۰ هزار تومانی..فقط تا اخر امروزه استفاده اش کن امروز🥺 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2563 ۵۰ هزار تومانی..فقط تا اخر امروزه استفاده اش کن امروز🥺 مرسی قربونت برم انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده ولی پولم کم بود تخفیف بیشتر میخواستم🥺❤️ آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 مرسی قربونت برم انشالله خدا بهت یه نی نی سالم بده ولی پولم کم بود تخفیف بیشتر میخواستم🥺❤️ ممنونم انشالله ..بی تعارف میخای برات ۵۰ دیگه همبزنم تو کارتم دارم..میخای برام تو خصوصی شماره کارت بفرست ..توام خواهرمی ا💋😘..مهمونم باش امروز😍 نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن