ماهلیناممممممم مدیر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 عنوان میشه واسه من دعا کنین این ماه باردار بشم🤲💚🥺🙏 | مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 18 پست دوستای گلم میشه با دلای پاکتون دعام کنین همین ماه باردار بشم خیلی ساله منتظرم..خیلی دلشکسته ام.🥺🙏🤲 دعام کنین..اجرتون با امام حسین..معجزه لازمم نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن 1404/05/21 | 20:26 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2556 ممنونم انشالله ..بی تعارف میخای برات ۵۰ دیگه همبزنم تو کارتم دارم..میخای برام تو خصوصی شماره کارت ب ... قربونت بشم مهربون ممنونم ببینم میتونم پیدا کنم 🥺❤️ آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
ماهلیناممممممم مدیر استارتر عضویت: 1400/03/17 تعداد پست: 3393 [QUOTE=391535845]قربونت بشم مهربون ممنونم ببینم میتونم عزیزمی..خدایی تعارف نکن ولی..من فکر کن خواهر بزرگتم خب نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 2556 [QUOTE=391535845]قربونت بشم مهربون ممنونم ببینم میتونم عزیزمی..خدایی تعارف نکن ولی..من فکر کن خواهر ... نه عزیزم لطف داری فدای قلب مهربونت❤️🥺 آدمها به سه شکل وارد زندگیمون میشن : برای یک عمر ، برای یک فصل ، برای یک درس...
پاستیل_قلبی۲ عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 2689 شما بچه ی دیگه ای هم داری ؟! ۱۴۰۳/۶/۱۹✓ دعا کنین تا سال دیگه من برم سرکار معلمی...شنیدم دعای نی نی سایتی ها گیراست ..دعام کنین من جایی برم سرکار معلمی !