2777
2789

دوست من پارسال که ما دانشگاه قبول شدیم پشت کنکور موند و قرار شد که یه مدت خطشو عوض کنه که بدون حاشیه بتونه درس بخونه تو اون سالی که می‌خواد کنکور بده 

ما هم گفتیم خب باشه خیلی هم عالی ایشالا که نتیجه دلخواهتو می‌گیری و بعد کنکور ما با هم دوباره در ارتباط خواهیم بود

طی سالی که گذشت من با مادرشون در ارتباط بودم هر از چند گاهی پیام می‌دادم احوالپرسی می‌کردم و مناسبت هارو تبریک میگفتم و اینا 

بقیش رو سریع میزارم اگه هستین 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طی صحبتی که با مادرش داشتم متوجه شدم که مادرش بهش نمیگه که من دارم به دوستم پیام میدم و حالشو می‌پرسم

آخرین باری که قبل از کنکور تیر به مامانش پیام دادم مادرش جواب داد و خیلی هم احوالپرسی کرد خیلی هم تشکر کرد که به یادشون بودم و این حرفا

بعد بعدش به مامانش پیام دادم چند وقت بعد یعنی بعد از اینکه کنکور تیرو داده بودن پیام دادم که اگر فلانی می‌تونه بهش بگین یه پیام به من بده چون نمی‌دونستم آیا همون سیم کارت دستشه یا سیم کارتشو عوض کرده ولی مامانش جواب اون پیام مو نداد به کل 

خلاصه مامانش جواب منو نداد و منم گفتم که خب ولش کن دیگه بهشون پیام نمیدم ولی واقعیت اینه که خیلی دلم برای دوستم تنگ شد چون خیلی رابطمون با هم خوب بود خیلی شبیه هم بودیم روحیاتمون به هم می‌خورد اصلاً خیلی خوب بودیم با هم نمی‌دونم چه جوری بگم و اینجوری نبود که بخوام بگم با دلخوری و ناراحتی از هم جدا شدیم اصلاً من هنوزم منتظرشم

قبولی شما روحیشو خراب کرده (این فقط ی حدسه)

دوستای من بعد اینکه قبول شدم باهام قطع رابطه کردن

"ایرانم💚 "خلیجِ تا ابد فارس🩵 "فِرِشته‌ ای از‌ نَسلِ‌آریا💜 "کوروشِ‌بزرگ🧡 "وَ مَن‌ایمان‌دارم‌‌ اگر روزی مَرا در قبری بخوابانند‌ روحِ‌هزاران‌حیوان برای آرامشم دست‌ به‌ دامانِ‌خدا خواهند‌شد💙 "دل کِ‌ نه‌ جانم‌برایش‌تنگ‌شده‌""داداشیم""🖤

خلاصه بعدش دیدم که دوستم سیم کارتش به تازگی توی تلگرام بازدید داشت این بازی تلگرامش جدید بود و گفتم حالا بزار یه پیام میدم دیگه شاید سیم کارتشو کنار گذاشته دوباره برش داشته خلاصه که بهش پیام دادم که سلام فلانی خوبی و آیا سیمکارت دست خودته ؟ ولی جواب مو نداد 

بچه ها دلم براش تنگ شده 

نمیدونم چرا جواب مو نمیدن 

امیدوارم براشون اتفاق بدی نیفتاده باشه

خلاصه مامانش جواب منو نداد و منم گفتم که خب ولش کن دیگه بهشون پیام نمیدم ولی واقعیت اینه که خیلی دلم ...

عزیزم من خودم پشت کنکورم اون دوستتون هم (البته خدا نکنه امکانش هس بخاد دوباره پشت بمونه و بخاطر همون دوری میکنه)

من ک خودم اینطوریم🥲

قبولی شما روحیشو خراب کرده (این فقط ی حدسه)دوستای من بعد اینکه قبول شدم باهام قطع رابطه کردن

ما ۴ تا دوست بودیم ۳ تامون پزشکی آوردیم ولی چه ربطی داره اخه 

من دلم براش تنگ شده الانم که کنکور نداره که بگم تو روحیه ش تاثیر میزارم