2777
2789
عنوان

حس پشت کنکوری ها چیه کمک دوستم جواب مو نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 43 پست
اخلاقیات دوستت چجوری بود؟چقدر میشناختیش؟یه بار دیگ به مادرش پیام بده اگ واقعا صمیمی بودین

خیلی خوب بود 

تا حدود زیادی فکر میکنم میشناختم شاید اشتباه میکنم

میترسم دوباره سنگ رو یخ شم 

خوش باد روح آنکه به ما با کنایه گفت : گاهی به قدرِصبر بلا می دهد خدا♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دیگه در هر دو صورت خجالت میکشه از مواجه باشما

اازدواج که خجالت نداره و گفتم که بعید میدونم 

خانواده ش از اونا نیستن که زود شوهرش بدن .

نتایج هم نیومده حتی رتبه هم نبومده

ینیا به حدی تنهامک حس میکنم اگه هزارتا رفیقم بعدها تو دانشگاه پیدا کنم جاشو پر نمیکننکه قطعا نمیکننو ...

دقیقا 

من شانس آوردم یکی از همون رفیق های دبیرستانم هم کلاسیمه الانم 

میدونم مرتبط نیست ولی میتونم چند تا سوال مربوط به درس بپرسم :")؟

میشه درخواست بدی یا ایدی ایتا یا تل بهت بدم بعد بپرسی؟ الان حالم خوب نیست☹

اازدواج که خجالت نداره و گفتم که بعید میدونم خانواده ش از اونا نیستن که زود شوهرش بدن .نتایج هم نیوم ...

پس نتیجه ای که میخاست نگرفته 

مثلا خود من رفیقم پیام داد جوابش ندادم چون از اینکه بفهمم قبول نشدم خجالت میکشم 

خیلی خوب بود تا حدود زیادی فکر میکنم میشناختم شاید اشتباه میکنممیترسم دوباره سنگ رو یخ شم

من خودم اگ با یکی واقعا صمیمی باشم احتمال خیلی زیاد اینکارو میکنم ک حداقل بدونم تلاشم رو کردم

خیلی خوب بود تا حدود زیادی فکر میکنم میشناختم شاید اشتباه میکنممیترسم دوباره سنگ رو یخ شم

نه نده

هرچقدرم تو دوستش داشته باشی تا الانکه گفتی

زیادی باشه دلشو میزنی

مثل من که یک ماه پیش دیدمش و بهش گفتم حالم بده احتیاج دارم ببینمت حداقل یکم دیدنت باعث بشه بتونم خودمو از این وضعیت بد نجات بدم،حرف زد و گفت باش

ولی الان دیگه جواب نمیده

حس آویزون بودن میگیرن دیگه 

نه ندههرچقدرم تو دوستش داشته باشی تا الانکه گفتیزیادی باشه دلشو میزنیمثل من که یک ماه پیش دیدمش و به ...

باش:)))

اسیییی دلت براش تنگ شده اینو میتونی تو یه پیامی چیزی بهش بگی که بدونه ولی اخه چی بگم وقتی ازت دوری میکنن چرا انقد بهشون میچسبی ! 

اگه از حسودی ازت دوری میکنه سمه برات همچین رابطه‌ای ..

یاپ خودم افتادم دوستم وقتی نمره هام ازش بهتر میشد خودش رو برام میگرفت ... منم هی دنبالش موس موس میکردم چقد الان از خودم ناراحتم 

اسیییی دلت براش تنگ شده اینو میتونی تو یه پیامی چیزی بهش بگی که بدونه ولی اخه چی بگم وقتی ازت دوری م ...

نه حسود اصلا نیست 

دیگه پیام نمیدم ...