2777
2789
عنوان

خوشبحال کسی ک پدرش آرومه

105 بازدید | 15 پست

پدر من خیلی بددهن و عصبیه از زمانیک یادمه شخصیتمونو خورد میکرد جلو همه ب ادم توهین میکنه حتی زمانی ک احترامشم داریم باز بد دهنه خدا نکنه مثلا ی خطای کوچیکی کنی مثلا فکرکن اشتباه ی کاری کنی مثلا ی چیز جا ب جا بیاری چنان خوردت میکنه جلو همه همش جلو شوهرم بم بددهنی و توهین میکنه براش فرق نداره تو جمع باشه یا تنها

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوابشم ک میدم میگه اره عاقبتتو میبینم منم میگم بدرک نفرین کن منم میتونم نفرین کنم ک عصبی بارم اوردی

فکرمیکنن فقط عاق والدین هست امانه عاق فرزندهم هست ،آینده یه بچه کل زندگیش تحت تاثیره

فکرمیکنن فقط عاق والدین هست امانه عاق فرزندهم هست ،آینده یه بچه کل زندگیش تحت تاثیره

انقد بد دهنه جرات ندارم چیزی بگم لج میکنه غررررغرررر بددهنی میپره ب من جرات ندارم تو جمع مثلا یواش یچیزی بش بگم اگ بدلش نباشه بدترین بی احترامیو میکنه نمیگه چهار نفر ببینن زشته

میگن کسی که هفت سالگی آدم نشه هفتادسالگی نمیشهفقط سکوت کن این دوره میگذره سخته هاولی میگذره سعی کن د ...

تو عمرش ی محبت بمن نکرده معنیه این ک میگن دخترا بابایین رو هیچ وقت درک نکردم