2777
2789

من هم درحال مهاجرتم

هم یه لکچر ۲۰ دقیقه ای به زبان انگلیسی راجب immigration 

( مهاجرت) دارم فردا

میخوام از حرف هاتون ایده بگیرم 

دلایل شخصی اتون بگید 

که چرا مهاجرت میکنید 

و چرا نمیخواید بکنید 

از سختی هاش و هرچی که دل تون میخواد

میخوام دیدگاه های مختلف بشنوم 💗

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مهاجرت نمی کنم چون غربت سخت تحملش بعد میگن اونجا که بری باید حتما کار کنی تا زنده بمونی کار کردن سخت اینجا راحت یه لقمه نون دارم بخورم اگر چیزهای لاکچری مثل ماشین لاکچری ساعت لاکچری لباس برند ندارم ولی یه لقمه غذا هست حقیقت ترس از تنهایی نمی تونم مهاجرت کنم

موفق باشی

اگر میشه منم راهنمایی کنید

دخترم میره یازدهم تمام فکر و ذکرش مهاجرته

انگلیسیش و لهجه اش عالیه از بس که فیلم و سریال دیده ،امسال کانون زبانش تمام میشه

اول میگفت پزشکی یا دندان بخونم ایران  و بعد مهاجرت حالا سنیده این رشته ها به درد اونجا نمیخوره چی خوبه بخونه ایران بعدش مهاجرت کنه

خودش میگه استرالیا خوبه 

نظرتون راجع به داروسازی چیه

باهوشه هرچی بخواد قبول میشه

موفق باشیاگر میشه منم راهنمایی کنیددخترم میره یازدهم تمام فکر و ذکرش مهاجرتهانگلیسیش و لهجه اش عالیه ...

همین الان بذارید بره

دبیرستان اشو که تموم کرد بفرستش بره

اگه شرایط مالی اشو دارید کشور های خوب مثل انگلیس و کانادا

خوبن برای داروسازی

اگه هم شرایط مالی اشو ندارید کشور های اسپانیا و ایتالیا بورسیه میدن

و ارزونن

مدرک ایران مخصوصا دکتری پیوسته رو کشور های دیگه اعتبار نداره

سلام نگار خوبی منو یادته چقد خوبه که تونستی خوب بشی من هنوز تو همون حال بد و افتضاحم هستم 😔امیدوارم ...

سلام عزیزم خوبی؟

من‌یه مدتی نبودم اینجا 

شلوغ بودم

چه کردی ورزش شروع کردی؟

مهاجرت عالیه اما خب اول یه کشور غریب هست دوری از دوستان و خانواده ممکنه آزار دهنده باشه و تبعضیاتی هم در قبال مهاجران ممکنه بنا به کشورش صورت بگیره فرهنگ ما ممکنه با فرهنگ اونا متفاوت باشه پیدا کردن شغل و ... ممکنه زمان بر باشه و مستلزم هزینه همه اینا قابل حله به مرور زمان عادی میشه کشورهای توسعه یافته جای پیشرفت بیشتره و آزادی عمل بیشتری هم داری 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘