2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تاپیکاتو ببین عطر از کجای تهران بخرم عینک از کجای تهران بخرم کفش از کجای تهران بخرم 

فهمیدیم میخای بری تهران حالا نمیشد همشو تو یه تاپیک بنویسی بگی میخام برم تهران اینا رو از کجا بخرم؟ 😆

تاپیکاتو ببین عطر از کجای تهران بخرم عینک از کجای تهران بخرم کفش از کجای تهران بخرم فهمیدیم میخای بر ...

این همه تاپیک زدم بازم کسی نیومده☹️☹️

کاش میتونستی راهنماییم کنی عزیزم به جای این کامنتات

تهرانه دیگه والا خوبه ننوشتم دبی

خب اول نگاه کن ببین کدوم برندارو با این رنج قیمت میتونی بخری

خیلی برام مهم نیست برند باشه ولی خب میخوام خوب باشه

آخه میدونی کفش رو حتما باید پا کرد..

ولی خب اره میرم نگاه میکنم👌

این همه تاپیک زدم بازم کسی نیومده☹️☹️کاش میتونستی راهنماییم کنی عزیزم به جای این کامنتاتتهرانه دیگه ...

مسئله اینه که هنوز نمیدونی وسعت مناطق تهران از دبی بیشتره ! و باید بگی دقیقا کدوم منطقه میخای بری و همه اهل تهرانم دقیق نمیدونن کدوم منطقه چی خوبه 

یه عطره

میتونی از هر محله ای از مغازه فروشی ها مثلا لوازم ارایشی فروشی بخری و جنسش هم اتفاقا عالی باشه

یجوری میگی چطوری عطر بخرم انگار قراره یه برند جدیدی که اومده را برای اولین بار تست کنی که فقط یه جا پیدا میشه

مسئله اینه که هنوز نمیدونی وسعت مناطق تهران از دبی بیشتره ! و باید بگی دقیقا کدوم منطقه میخای بری و ...

باشه عزیزم هر چی تو میگی😭

هر کس از هر جای تهران که هست یه مغازه معرفی میکنه

ما هم که رفتیم هر جا بمون نزدیک تر بود تو مسیرمون بود رو امتحان میکنیم

به همین سادگی

این بود تفکر من غلط یا درست

ول‌کن اقا

باشه عزیزم هر چی تو میگی😭هر کس از هر جای تهران که هست یه مغازه معرفی میکنهما هم که رفتیم هر جا بمون ...

ببین  باغ   خوبه    ولی قیمت بالا

خود میدان بهارستان   که  دو تا  ایستگاه   با  باغ فاصله داره هم خوبه   هم قیمت مناسبتر