2777
2789
عنوان

اینستا واردا بیان توروخدا

113 بازدید | 17 پست

(کاربری دست دو نفره) لطفا بخونید توروخدا

سلام بچها اسم من غزله ۲۰ سالمه و نامزدم ۲۳ سالشه

بچها نامزد من عید امسال سیم کارتشو عوض کرد و توی هیچ برنامه ای نرفته

من دو هفته پیش رفتم توی اکانت قبلی اینستاش که با شماره ی قبلیش بود و کلی دختر لختی دیدم فالو شده و اینکه یه عالمه چت تو یکی از چت ها این واسه ی دختر خارجی شماره جدیدش رو فرستاده بود و اینکه تو اکانتش به جز من ۷ نفر دیگه هم ایرانی و خارجی بودن بعد بهش گفتم جنگ راه انداختم خوانواده ها فهمیدن جلو همه زدمش و قسم و ایه خورد گریه کرد و گفت خدایی اگه هست میبینه که من کاری نکردم من میمیرم واست خیانت نمیکنم و اینو بگم ادم بشدت اعتقادی هست و تاحالا خیانت ندیده بودم ازش

بچها یعنی چی الان؟ 

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

اگ کسی بجز شما روی اکانتش بوده خب یه شاید اون پی ام فرستاده؛

اگ فقط خودش بوده پس خودش فرستاده داره چرت میگه و شوهرت هوله دیگ ربطیم به معتقد غیر معتقد نداره ؛ اگ هم میخاین بفهمین جز شما وشوهرت  کسی دیگه رو اکانت اینستاش بوده یه سرچ گوگل بزنید میتونید بفهمید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ کسی بجز شما روی اکانتش بوده خب یه شاید اون پی ام فرستاده؛ اگ فقط خودش بوده پس خودش فرستاده داره چ ...

نه دیدم که ۷ نفر جز اون بودن

اخه شماره شو عوض کرده و اون اکانت قبلیش بود ولی تو پیوی شماره جدیدش فرستاده شده بود

یعنی چی

مسیحی ام🛐همون چشم آبی قبلی،،،کاربری دست دو نفره،،،چشم آبی و غزل(کاربری دست دو نفرهههه)

نه دیدم که ۷ نفر جز اون بودناخه شماره شو عوض کرده و اون اکانت قبلیش بود ولی تو پیوی شماره جدیدش فرست ...

یا اینکه هک شده اکانتش اونا پیام فرستادن (احتمالم داره خوش فرستاده)

اگه هم توی دایرکتش شماره جدیدش برای دخترا فرستاده احتمالا خودشه (البته درصورتی ک شماره جدیدش جز خودش کسی دیگه از اونایی که روی اکانتش بودن خبر نداشته باشن از شمارش)اونایی که روی اکانتش رو شما میشناسین ؟معمولا اسم گوشی طرف که  روی اکانته رو مینویسه از روی گوشی شاید بفهمین 

نه دیدم که ۷ نفر جز اون بودناخه شماره شو عوض کرده و اون اکانت قبلیش بود ولی تو پیوی شماره جدیدش فرست ...

یا اینکه هک شده اکانتش اونا پیام فرستادن (احتمالم داره خوش فرستاده)

اگه هم توی دایرکتش شماره جدیدش برای دخترا فرستاده احتمالا خودشه (البته درصورتی ک شماره جدیدش جز خودش کسی دیگه از اونایی که روی اکانتش بودن خبر نداشته باشن از شمارش)اونایی که روی اکانتش رو شما میشناسین ؟معمولا اسم گوشی طرف که  روی اکانته رو مینویسه از روی گوشی شاید بفهمین 

یا اینکه هک شده اکانتش اونا پیام فرستادن (احتمالم داره خوش فرستاده)اگه هم توی دایرکتش شماره جدیدش بر ...

نهههه نمیشناسم برام جدید بودن😭😭توروخدا چیکار کنم ابجی

نمیدونم عزیزم اما تاجایی که من میگم( البته ک میخام خوش بین باشم هی بگم شاید هک شده اکانت بنده خدا )

ولی خب ۳راه داره اینکه هک شده اکانت؛ ک اگ هک بشه اصن یک نفر میاد روی اکانت نه ۷نفرررر!

چه دلیلی داره انقد آدم روی یک اکانت باشن بعدم اینکه مگ اون هفت نفر الاغن ک میبینن شوهرت با هر هفت نفر چت میکنه پی ام میده هیچ‌کدوم ککشونم نگزه چون روی اکانتن بلخره میفهمن .

راه دومم اینکه شوهرت با اطلاع از هر ۷ نفر با دخترای دیگ چت میکرده و اونام چون بلخره ج...ه پولی هستن براشون مهم نبوده . 

نمیدونم عزیزم اما تاجایی که من میگم( البته ک میخام خوش بین باشم هی بگم شاید هک شده اکانت بنده خدا )و ...

یعنی خیانت کرده:)؟

و اینکه به نظر من برو به شوهرت بگو اوکی حرفتو باور کردم و طوری رفتار کن ک آره حرفاتو قبول کردم کاملا اعتمادشو به دست بیار امااااااا در کنارش چشم ازش برندار طوری باشه زیر پوستی نفهمهههه ک داری چکش میکنی اگ دیدی غلطی نمیکنه خب اوکی بنده خدا بی گناه اگه دیدی نه بابا از اون کار بلداس پدرشو در بیار نه مث ایندفه رفتی گریه زاری فلان اینا همش چرته آخرش تو میشی بده دنبال آتو باششش ازش تا وقتی درست مدرک جمع کردی انوقت طلاققق

و اینکه به نظر من برو به شوهرت بگو اوکی حرفتو باور کردم و طوری رفتار کن ک آره حرفاتو قبول کردم کاملا ...

من ۱۶ سالگی باهاش ازدواج کردم الان ۴ ساله

قبلش پسر بدی بود ولی بعد اینکه منو پیدا کرد همه ی برنامه ها حتی بازی هاشو پاک کرد وقتی پیشم بود تو خیابون من فایمکی نگاه میکردم حتی به ی دختر نگاه نمیکنه یا تلوزیون دختر میاره تبلیغه سریع صورتشو اونور میکنه و خیلی اعتقاد داره که خیانت چیز بدیه و متنفره اسمش بیاد روانی میشه بعد من میگم خدایا این چطور میتونه همچین کاری کرده باشه

من ۱۶ سالگی باهاش ازدواج کردم الان ۴ سالهقبلش پسر بدی بود ولی بعد اینکه منو پیدا کرد همه ی برنامه ها ...

خب دیگه قشنگم همین ک میگم چک زیر پوستی بکن بیشترم از گوشیش ولی طوری نفهمه چون بفهمه شاید تا چند وقت انجام نده

اگه هم میگی پسر بدی بوده یه نگاه به تاریخ پی اما میکردی شاید برا وقتی بوده ک پسر بدی بوده

خب دیگه قشنگم همین ک میگم چک زیر پوستی بکن بیشترم از گوشیش ولی طوری نفهمه چون بفهمه شاید تا چند وقت ...

نه برا امسال بوده 

ولی بعد اینکه با من اشنا شد اصلا من هیچی ازش ندیدم هیچیییی حتی کوچیک ترین چیزززز