2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدددد ناشکری تو😐دوساعت پیش ی دختره تاپیک زده میخوام کلیموبفروشم رهن خونه نداریم اونوقت توحسرت ی یل ...

وقتی میام نی نی سایت حرفای آدمای عاقلی مثل شمارو میشنوم خیلی امیدوار تر میشم ب زندگیم

می ارزه.یلدا همیشه هست.یکم منطقی بلشید شما چرا دخترا اینقد دنبال خوشی زودگذرید.گیرم شب یلدا گرفت چه ...

ادمیسال دیرتر صابخونه شه بهتر ازینه ک حسرت همه چیز ب دلش بمونه

هرکی نمیتونه خرج کنه حدقل ی اتلیه بره دوتا عکس بگیره ی چیزی ب عنوان یادگاری داشته باشه

وقتی میام نی نی سایت حرفای آدمای عاقلی مثل شمارو میشنوم خیلی امیدوار تر میشم ب زندگیم

ن عاقل نیستم اتفاقا ولی اووونقد اتفاقای مالی تودور واطرافیانم دیدم ک واقعا چیزایی ک شما وبقیه میگین واقعا تعجب برانگیزه

توتاپیکای مذهبی وختم صلوات وذکر حتماااا تگم کنین🥲😍

ادمیسال دیرتر صابخونه شه بهتر ازینه ک حسرت همه چیز ب دلش بمونههرکی نمیتونه خرج کنه حدقل ی اتلیه بره ...

ی سال دیرتر؟؟؟شما اگه تونستی سال دیگه خونه پیدا کنی سلام برسون.امروز بخره خریده نخرا دیگه تموم

ادمیسال دیرتر صابخونه شه بهتر ازینه ک حسرت همه چیز ب دلش بمونههرکی نمیتونه خرج کنه حدقل ی اتلیه بره ...

مراسم عقدو بابام گرفت لباس پوشیدم باغ رفتم عکس هم دارم

والله دختر خواهرشوهرم ۲ساله عقده پارسال یلدای اولش بود هیجی نیوردن فقط ۲ میلیون پول یه هندونه امسال فک نکنم همینم بیارن،خودت با دخترای اینستا مقایسه نکن توعوضش خونه داری چیزی که خیلی از تازه عروسا که هیچی بفیه هم حسرتش میخورن