2777
2789

ميدونين ديگه اينا شماره ي آدمم ثبت ميكنن. حالا من نميدونم اين رانندهه رفته چي گفته كه شماره منو بهش دادن، يعني اينقد راحت شماره مسافراشونو ميدن دست اين و اون؟؟؟! 

حالا طرف امروز به يه بهانه مسخره زنگ زده كه ديروز ازت ٣٠٠ تومن بيشتر گرفتم اگه ميخواي برات كارت به كارت كنم 😳🙄🙄🙄 

ديروزم توي ماشين همش حرف زد و كلي دروغ سرهم كرد و از جنتلمن بازي هاش توي دوران مدرسه تعريف كرد 🤔🤐🤐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زن نیستی اگر نری اونجا رو سرش خراب کنی ....کاری کن بیرونش کنن..زنگ بزن پشتیبانی

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

تو اسنپ ک شمارمون واسشون می افته لازم نی کسی شماره دستشون بده

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
نه اسنپ نبود

اسنپ يا تپسي يا هرچي.واسه يكي از اقوام ما پيش اومد بنده خدا نميدونم كي ازش شكايت كرده بود از پشتيباني بهش ز زدن گفتن تكرار شه كسي شاكي باشه ديگه مسافر بهت نميديم

💞💞💑خدایا مرسی عشقمو آفریدی💑💞💞