روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
پس چرا متخصص گف نداری گف این شاید فقط تصویر باشه ازمایش خونم دادم اون نرمال بود
من از ۱۱سالگی تنبلی تخمدان دارم اونقدر درموردش مطالعه کردم که مث کف دستم این بیماری رو میشناسم، حتی واسه بعضیا توخوده سونو هم نشون نمیده چون خفیفه ولی موی زائد و... رو دارن جوش صورت نداری؟ اگه پریودات منظمن ولی موی زائد داری تنبلی تخمدان خفیف داری
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
من از ۱۱سالگی تنبلی تخمدان دارم اونقدر درموردش مطالعه کردم که مث کف دستم این بیماری رو میشناسم، حتی ...
چرا جوش صورتم دارم قرمز و چرکی
چیکار کنم بنظرت ؟منم هنوز ۲۰ سالمه و مجرد میترسم فردا تو زندگیم و باروریم مشکل ساز باشه🥲🥲🥲 دکتر ک هیچ قرصی نداد تو ازمایشم سطح استروژن و تستسترون نرمال بود
چرا جوش صورتم دارم قرمز و چرکی چیکار کنم بنظرت ؟منم هنوز ۲۰ سالمه و مجرد میترسم فردا تو زندگیم و بار ...
منم اول اینجوری بودم اگه پریودت منظمه واسه بارداری به مشکل نمیخوری ولی باید خیلی مواظب باشی که تنبلی تخمدانت بیشتر نشه ی کانال هست درمورد تقویت تخمدان نوشته بزن تو گوگل کانال ایتا بانوان سیاهدونه
خواهش میکنم💚تو دوران پریودی ۴روز اول اصلا حمام نرو آب سرد هم اصلا نزن به خودت نباید جای سرد بشینی طبع غذا هارو بخون اونقدر که سردی باعث تنبلی تخمدان میشه شیرینی و تنقلات نمیشه ولی متأسفانه هیچکدوم از اینارو به ما نگفتن که الان نصف مون تنبلی تخمدان داریم
سعی میکنم بیشتر گرمی و میوه و سبزیجات بخورم چربی و قند و شکر رو حذف کردم دمنوشم کار سازه؟
آره ولی نمیدونم کبدت گرمه یا سرد بعضیا گرمیجات میخورن جوش و خارش بدن و کهیر میزنن