2777
2789
عنوان

یکی که ده ساله پیگیرمه

99 بازدید | 7 پست

یه نفر که تو نوجوونی باهاش دوست بودم ده سالی میشه که گذشته ولی هنوز استوریامو میبینه و پست میذارم لایک و کامنت میذاره گاهی 

همیشه میگفتم چرا هنوزم پیجمو داره دیروز یه عکس از خودم استوری کردم گفت چقد بزرگ شدی منم شک داشتم اصلا بهش جواب بدم یا نه برا همین رسمی طور جواب دادم گفت بیشتر از این مزاحم نمیشم خوشحال شدم گفتم اختیار داری همچنین ولی کاش نمیپرید منم بخاطر اختلاف عقایدمون مردد بودم نمیدونستم چیکار کنم

ولی الان میگم موقعیت ازدواج که ندارم شاید این یه فرصت بود از دستش دادم

هر چند موقعیت خوبی نباشه ولی خب کسی که ده ساله پیجمو چک میکنه حتما علاقه ای داره این مهمه کاش اینو ازش مطمئن میشدم و بهتر جوابشو میدادم بنظرتون کاری کنم خودش باز پیام بده؟؟ 

فقط آخرش منم فالوش کردم، بیخیالش شم و آنفالو کنم یا یه حرکتی بزنم؟ 

دقیقا یه روز بعد استوری گذاشته که اونی دیگه دلش نمیخواد برگرده نمیتونی مجبورش کنی هر چقدم برات مهم باشه زندگی همینه و آدما رو از دست میدی و از این حرفا

میخوام یه کار کنم پیام بده بتونم ازش بپرسم چرا این همه سال پیجمو داره و حتی با دو تا پیجشم فالوم داره و چکم میکنه

راستی یه بارم چند سال پیش بود پیام داد بیا برگردیم الان دیگه خواهرتم یادش رفته و از این حرفا ولی درگیر درس بودم جواب ندادم(خواهرم نمیذاشت دوست باشم سنم کم بود) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.