2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13736 بازدید | 148 پست
ببخشیداوپراجان من هم جواب میدم چون به تازگی تجربه داشتمپسرم سرش به پله پارک خورد وپیشونیش بخیه خورد. ...

مرسی عزیزم لطف کردی کمک کردی. بلا از جان خودت و عزیزانت دور

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام.اگر براتون ممکنه دیگه نه برای من کامنت بذارید نه پیام بدید نه هیچی .

من فقط حلالیت خواستم چون الان با هویت خودم هستم و دنبال زندگیمم 

بوس به همتون https://abzarek.ir/service-p/msg/2285449

سلام عزیزم

خسته نباشید

دررابطه با اون کاربر،علاوه بر اون کاربری هایی که گفتید،کاربری سیمین،، هم براشونه،البته من درمورد۲یا۳تا بودن ویرگول های اخر اسمش مطمئن نیستم.

گابریل گارسیا مارکز هستم،کاربری اولم تکلیف مشکی و کاربری دومم تعلیق قرمز شد.

سلام عزیزمخسته نباشیددررابطه با اون کاربر،علاوه بر اون کاربری هایی که گفتید،کاربری سیمین،، هم براشون ...

سلام. اسم کاربری تون منو برد تا خیالبافی های نوجوان و بلندی های بادگیر.  

ایشون ادم عجیبی هستن مرسی که این یکی کاربری شون رو هم گفتید. چجوری انقده انگیزه دارن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

سلام عزیزم چه تاپیک خوبی

برای بوی کفش پودر بچه و جوش شیرین هم جوابه

لباس های شسته شده رو حتما اجازه بدید کاملا خشک بشه و بعد جمع کنید.بعد حمام تا بدن خشک نشده لباس نپوشید.

دوران قائدگی با حمام قهر نباشید یه دوش دو دقیقه ای باعث بیماری نمیشه،ضررش بیشتر از اون همه میکروب و کثیفی نیست

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
در مورد منافذ پوست صورت و دونه های سرسیاه بینی راهی دارید؟

ماسک ذغال برای جوشهای سر سیاه خوبه

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

اوپرا جان برای سرحال بودن خانم های شاغل چی پیشنهاد میکنی؟

چند ساله هر روز قهوه میخورم ولی زیادیش مضره 

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

رژیم غذایی در ایجاد بوی بدن خیلی موثر هست

بخصوص استفاده زیاد از ادویه و کلا هر ماده غذایی که بوی زیادی داشته باشه

در فصل تابستان خوردن غذاهای گیاهی بیشتر به کم کردن بوی بدن و جلوگیری از تندی بوی عرق کمک می کنند