2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13748 بازدید | 148 پست

من در مورد لیزر واقعا مرددم، از طرفی دست و پام به تر پودر و کرم و تیغی حساسیت نشون میده و میریزه بیرون،از طرفی هم کم مو نیستم

برای لیزر هم از بعضیا شنیدم که بعد لیزر رویش مو بیشتر شده

خلاصه میترسم...

منافذ رو میبنده . ترجیح من یه چیزیه که هم استفاده اش راحت باشه هم اجازه بده بدن تعریق طبیعی کنه از ض ...

اوه 

بد شد 

فقط اون جلوی بوی بد تعریق منو میگیره 

من هر محصولی رو امتحان کردم و به جای نتیجه ،بوش با بوی تعریق قاطی شد و با یه محصول ترکیبی روبرو شدم :دوتا بوی مبهم😂😶

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه بد شد فقط اون جلوی بوی بد تعریق منو میگیره من هر محصولی رو امتحان کردم و به جای نتیجه ،بوش با بو ...

درایسول امتحان کردی؟

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

من در مورد لیزر واقعا مرددم، از طرفی دست و پام به تر پودر و کرم و تیغی حساسیت نشون میده و میریزه بیر ...

نه لیزر واقعا مو رو بیشتر نمیکنه نهایتا مشکل هورمونی باشه تاثیر چندان نداره

اوپرا جان دستمال معطر توی سوتین چرا؟

مگه بو میگیره اون هم؟

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اوپرا جان دستمال معطر توی سوتین چرا؟مگه بو میگیره اون هم؟

سلام

بله کسانی که توی محیط بسیار گرم هستن اطراف سینه هم عرق میکنه و بدبو میشه

اوپرا جان دستمال معطر توی سوتین چرا؟مگه بو میگیره اون هم؟

موقع تعریق بله 

مخصوصا برای سایز های بزرگ 

زمانهای نسبتا طولانی

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

سلامبله کسانی که توی محیط بسیار گرم هستن اطراف سینه هم عرق میکنه و بدبو میشه

سلام

ممنونم عزیزم

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏