2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

| مشاهده متن کامل بحث + 13742 بازدید | 148 پست

سلام

ممنونم ازتون که با ما درمیون گذاشتید

من جای جوش دارم اطراف صورتم

امروز داروخونه که ضدلک معرفی کرد مارک سینره قیمت ۵۰۰ و خورده

نظر شما چیه؟

تجربه ای دارید؟

میخوام پوستم یک درجه روشن‌تر بشه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

سلامممنونم ازتون که با ما درمیون گذاشتیدمن جای جوش دارم اطراف صورتمامروز داروخونه که ضدلک معرفی کرد ...

سلام 

کرم اداپالن بزنید 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اوپرا عزیز خیلی ممنون بابت تاپیک مفیدتون همیشه فعال باشید لطفااتفاقا همین الان توی یکی از تاپیک ...

سلام

شما لطف دارید

اوپرا جان من چند وقت پیش درخواست دوستی براتون ارسال کردم . میخواستم نظرتون درمورد برند های محصولات م ...

سلام هر سوالی داشتید من در حد دانشم همینجا در خدمتم

سلام کرم اداپالن بزنید

ممنونم

آیا مصرف زیاد استامینوفن کدئین به کبد آسیب میرسونه؟

من الان یکسالو نیمه یه شبایی یا بهتره بگم هر شب دوتا کدئین باید بخورم تا بخوابم یوقتایی سه تا

بخاطر اون حالت خواب آلودگی ک بهم میده

ممنون میشم اگه اطلاعاتی دارین راهنماییم کنید

و اینکه ممکنه جوش صورت منشاء ش همین قرص باشه؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

ممنونمآیا مصرف زیاد استامینوفن کدئین به کبد آسیب میرسونه؟من الان یکسالو نیمه یه شبایی یا بهتره بگم ه ...

در مورد جوش نمیدونم ولی بله منشقات کدیین برای کبد مضرن

سلام سنگ مرداب مواد سمی داره و لباس رو بدرنگ میکنه

درود💖

علاوه بر تمام محصولات و جایگزین های اونا 

تجربه یا دانسته ای راجع به پودر زاج به عنوان کاهنده تعریق و بوی عرق

که برای زیر بغل استفاده میشه دارید ؟(رنگ سفیدِ شیری رو داره و پودره)

ضرر که نداره ؟

سنگ مرداب رو هم شنیده بودم که فرمودید سمیه

از سوز و ساز و حسرت و از داغِ دل پُرم محزونتر از کمانچه کیهان کلهرم//🙂

درود💖علاوه بر تمام محصولات و جایگزین های اونا تجربه یا دانسته ای راجع به پودر زاج به عنوان کاهنده ت ...

سلام

پودر زاج باعث سوراخ شدن لباس میشه و رنگ لباس رو زرد میکنه

سلام خوبی.ممنونم از تاپیک مفیدت

برای من که وزنم بالاست و تو مازندران هستم که شرجی هست وزیادعرق میکنم،بسیارکاربردی هست.من دوش دودقیقه ای که گفتی رو بیشترمی پسندم به همراه تعویض زودبه زود لباس

البته پیاز وسیرخام وبعضی از ادویه ها هم باعث تندشدن بوی عرق میشن.کسانی که زیادعرق میکنند بهتره مصرف این مواد رو درتابستون کم کنند

خدایا بی نهایت شکرت
برای بدن که ضرر زننده نیست ؟هست؟😅

منافذ رو میبنده . ترجیح من یه چیزیه که هم استفاده اش راحت باشه هم اجازه بده بدن تعریق طبیعی کنه از ضررش خبر ندارم

سلام خوبی.ممنونم از تاپیک مفیدتبرای من که وزنم بالاست و تو مازندران هستم که شرجی هست وزیادعرق میکنم، ...

سلام عزیزدلم

چه شعرهایی فرستادی جانم تازه شد ولی هر کاری کردم ریپلای ارور داد