2777
2789
عنوان

بوی بدن و راهکارهای من

13554 بازدید | 148 پست

سلام. 

شاید دارم این تاپیک رو دیر میزنم ولی به نطرم یه سری راهکارهای کوچیک میتونه به خودمون و اطرافیانمون کمک کنه که از شر بوی بد بدن که در خلقت انسان طبیعیه خلاص بشیم. 

من برای بوی بدن این کارا رو میکنم. 

دوش دو دقیقه و شستن بدن. با شامپو بدنی که بوش بعد خشک شدن بدن مونده و بد نشه. بعضی شامپو بدن ها توی حمام بوی خوب میدن ولی بعدش بوشون مونده و بد میشه. اینو با تجربه متوجه شدم.

استفاده از ضد عرق . برند درایسول باعث میشه عرق شما به اندازه باشه و بو نده. مثل معجزه است.

استفاده از نرم کننده مو خوشبو .

استفاده از شوینده لباس خوشبو. من نرم کننده ابی و بنفش تست رو خیلی مناسب میدونم

استفاده از اسپری نلاسپت لیدی برای جای خصوصی و پوشیدن لباس زیر پنبه و ازاله مو زاید .

خوردن ناشتای یه دونه هل که باعث رفع بوی بد دهان و عرق میشه.

خشک کردن بدن بعد دستشویی با حوله پارچه ای سایز کوچیک 

استفاده از اسپری بوگیر کفش.

قرار دادن یه دستمال کاغذی که یه پاف عطر ملایم بهش زدیم در سوتین .

استفاده از پودر تالک خنک کننده بانوان برای زیر سینه ها در کسانی که حجم سینه هاشون زیاده.

زدن یک قطره روغن عطر به پشت گوش 

شستن بدن هر ده روز یکبار با صابون گوگرد ده درصد 

اینا تجربه های منه .

سایت از صدا پر است و از حرف خالی...

مرسی که این تجربه رو در اختیار ما گذاشتین 

با اجازه منم یه روش بگم 

میتونید به قسمت هایی مثل زیر بغل تون نوره هم بزنین 

بشدت جلوی بوی بد رو میگیره و چند درجه روشن تر هم میشه پوستتون

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من هرروز دوش نیمتنه میگیرم هر یه روز درمیون حموم کامل 

تجربه منی که جای خیلی خیلی گرم زندگی میکنم اینه

استفاده از صابون آنتی باکتریال و بعد از حموم مام زیر بغل برندهای مختلفی هست سلیقه ایه 

اما اون انتی باکتریاله اصلا اصلا نمیزاره بو بگیری عالیه 

من هرروز دوش نیمتنه میگیرم هر یه روز درمیون حموم کامل تجربه منی که جای خیلی خیلی گرم زندگی میکنم این ...

برند صابونتم بنویس

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

من هرروز دوش نیمتنه میگیرم هر یه روز درمیون حموم کامل تجربه منی که جای خیلی خیلی گرم زندگی میکنم این ...

سلام 

لطفا اگه برند خوبی میشناسید معرفی کنید 

مرسی که این تجربه رو در اختیار ما گذاشتین با اجازه منم یه روش بگم میتونید به قسمت هایی مثل زیر بغل ت ...

عزیزی. والله من با بوی نوره مشکل دارم به نظرم لیزر جواب بهتریه

چ شامپو بدنی خوبه

من برند پالمولیو و هوبی ترکیه استفاده میکنم که دیدم بوشون تغییر نمیکنه 

و بین ایرانی ها اکتیو غیرکرمی و بیول هم خوبن

سلام لطفا اگه برند خوبی میشناسید معرفی کنید

الان تایپیکتو میبندن مثه اون تایپیک من 😅🤣😂😂

گفته بودم ی سری چیزایی ک سایت تبلیغ میکنه مثه فلان و فلان رو من گرفتم ب درد نمیخورد حتی عکسم گذاشتم

بعد کاربریمو هم معلق کرده بودن

آخه قشنگ تر از حقانی هم مگه داریم تو تهران؟؟ مگه میشه؟؟ چقدر اینجا رو دوس دارم من.

عزیزی. والله من با بوی نوره مشکل دارم به نظرم لیزر جواب بهتریه

درسته بوی خیلی بدی داره 

من قبل لیزر اینکارو میکردم گفتم شاید به درد کسی خورد 

الان که چندسالیه لیزر کردم واقعا هم راحت شدم 

صبح هایمان بی شک میتواند زیبا تر باشند اگر تنها دغدغه زندگی مان مهربانی باشد، جای دوری نمی‌رود. یک روز همین نزدیکی ها لبخندمان را چند برابر پس خواهیم گرفت ، شاید خیلی زیباتر ✨🌖 خدای مهربونم ازت می‌خوام کمکم کنی همسری خوب و مادری مهربون و مفید برای بچه هام باشم و از همه مهم تر بنده خوبی برای خودت باشم💛🙂کاربری دیگم:yass_flower

الان تایپیکتو میبندن مثه اون تایپیک من 😅🤣😂😂گفته بودم ی سری چیزایی ک سایت تبلیغ میکنه مثه فلان و ...

چی بگم . من هر چیزی بپسندم سعی میکنم به بقیه هم بگم . و همیشه ی خدا بهم میگن تبلیغ میکنی انگار عامل فروش هستم 

سلام 

ممنونم از تجربه ای که در اختیارمون گذاشتید 

ببخشید فضولیه ولی میتونم بپرسم شما موهای بدنتو با چی میزنید یا لیزر کردید؟

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

درسته بوی خیلی بدی داره من قبل لیزر اینکارو میکردم گفتم شاید به درد کسی خورد الان که چندسالیه لیزر ک ...

مرسی که تجربه ات رو گفتی 

سلام ممنونم از تجربه ای که در اختیارمون گذاشتید ببخشید فضولیه ولی میتونم بپرسم شما موهای بدنتو با چی ...

سلام

من لیزر کردم و ماهی دو ماهی یه بار با لیزر شیو میکنم که کرک هم نداشته باشه