2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم داره به خواهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 38 پست
واقعن قلبت دوسش داره؟

دوستم و گفتمااا ن خودم😐

میگم خواهرشوهرت خیانت دیده بازم قربون صدقه شوهرش میره؟ 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین دیگه مثلا نمیدونم میخواد لج کسی و دربیاره یا واقعا ساده س تو بیو میزنه خدا مرسی ک عشقم و دادی ش ...

چی بگم خدا سر عقل بیاره اینارو 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
عزیزم دقیقا خواهر شوهر منم اینقدر برای شوهرش دروغ عاشقانه مبزاره ..بنظر من اینا ظاهر قضیه رو حفظ میک ...

(کمبود. دارن فقط ) از دستش خسته شدم حالا اون پسره پسر عموی شوهرمه ولی پسره نمدونه ای دختره رفیق منه اگه بفهمه ابروم میره 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
دوستم و گفتمااا ن خودم😐میگم خواهرشوهرت خیانت دیده بازم قربون صدقه شوهرش میره؟

اره عزیزم  تو اینستا خودشو هلاک شوهرش کرده من پیش خودم میگم نکنه واقعن شوهرش خیانت نکرده تاین حدددد... ازش تشکر می‌کنه  خوبیاشو میگه و خلاصه... 

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

اره عزیزم تو اینستا خودشو هلاک شوهرش کرده من پیش خودم میگم نکنه واقعن شوهرش خیانت نکرده تاین حدددد. ...

خدا میدونه چرا اینکارو میکنن تو زندگی می مونن بمونن اما دیگه بی عار نباشن ک مردم بگن چ زن احمقی ک راحت بخشیده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

هواست باشه دوستت ابروتو نیره پیش پسر عمه شوهرت باهاش دردل نکن

اشتباه ریپ زدی😅

ب نظرم اصلا تو بهش دیگه هیچی نگو 

یا باتو بد میشه و میگه ک خواهرم حسودی زندگیمو می‌کنه 

یا طلاق میگیره و میشه یه آدم عصبی ک ترو دشمن خونی خودش می‌دونه بذار از یه جای دیگه بفهمه