2777
2789
عنوان

شوهر خواهرم داره به خواهرم خیانت میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 807 بازدید | 38 پست
نمیدونی الان منو چیکار کرد

چی بهت گفت من خودمم خواهر دارم انقدر نمتونم همچین چیزیو تحمل کنم من بودم خودمو جر مدادم ک بفهمه ت. حق داشتی 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اگه مریضی بگیره به شما منتقل نمیشه ، ولش کن بذار هر جور خودش دوست داره زندگی کنه، شایدم از کارای شوه ...

من خیلی غصه ی خونوادمو میخورم

و من دیگر جوان نخواهم شد....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

محاله زن خودش نفهمه خواهرت عین دوست. منه ک میدونه شوهرش خیانت جنسی و عاطفی داره بازم ب شوهرم میگه عش ...

یکی تو فامیل ماهم هست ۱۰ ساله شوهرش خیانت مکنع خودشم مدونه ولی طبیعی رفتار مکنه 😐

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
چی بهت گفت من خودمم خواهر دارم انقدر نمتونم همچین چیزیو تحمل کنم من بودم خودمو جر مدادم ک بفهمه ت. ح ...

برگشت گفت بتو ربطی نداره 

زندگی خودمو 

چشماتو واسه من درشت نکن 

الانم نمیخواستم بیام ببینمت 

تو جدیدا با من چپ افتادی 

شوهرم واست بده شده

و من دیگر جوان نخواهم شد....

برگشت گفت بتو ربطی نداره زندگی خودمو چشماتو واسه من درشت نکن الانم نمیخواستم بیام ببینمت تو جدیدا با ...

ای خدا هوووف انگار فکر مکنه دشمنشی 

یکی تو فامیل ماهم هست ۱۰ ساله شوهرش خیانت مکنع خودشم مدونه ولی طبیعی رفتار مکنه 😐

دوست منم همینه 3 سال مداوم خیانت جنسی و عاطفی دید کتک خورد الان ب حساب خودش شوهرش ادم شده بعد میاد برا شوهرش هی بیو عاشقونه و پروف عاشقونه میزاره آدم می مونه ک این زنا فراموشی میگیرن یا واقعا عاشقن یا فقط تظاهر میکنن 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

بنظر من شوهر خواهرتو بهش بگو تا خودشو جمع کنه.‌بعدشم عزیزم  نمیشه مستقیم بگی به خواهرت آخه شوهر خواهر منم داشت خیانت میکرد من دیدمش خیلی اتفاقی با ی زن پشت تلفن داشت حرف میزد بعد منو دید افتادبع لکنت زبان و بعدشم گوشیشو قطع کرد من به خواهرم نگفتم اما ی مسافرت باهاش رفتیم بندر عباس بعد متوجه شدم که خواهرم  متوجه خیانت شوهرش شده و بروی خودشون نمیاره و بین خودشون حلش  کردن شوهر خواهرم خیلی پولدار پنج تا خونه داره فقط

دختر قشنگمممم خیلی دوست میدارم...

دوست منم همینه 3 سال مداوم خیانت جنسی و عاطفی دید کتک خورد الان ب حساب خودش شوهرش ادم شده بعد میاد ب ...

بنظر من این زنها چون محبت از سمت شوعراشون ندیدن با ی کم محبت نرم میشن ..خدا نبخشع مردارو...منم شوهرم ی دختره رو گوشیش پیام داد بازی مافیا متوجه شدم قهر کردم دعوا کردم دیدم شوهرم عین خیالشم نیست بعد فقط بچهام یکسالو  چهارسالم دارن اذیت میشن منم بیخیال شدم البته شوهرم بمن گفت توهم زدی منم خودم زدم به خری..اما چه میشه کرد ازونروز با شوهرم خوبم ولی اوووول از همه به فکر خودمو بچهامم.حالا شوهر من جنسی نبود در حد همین حرف تو گروه مافبا

بنظر من این زنها چون محبت از سمت شوعراشون ندیدن با ی کم محبت نرم میشن ..خدا نبخشع مردارو...منم شوهرم ...

حرفت درسته بنظرم دوستم بی عاره مهرطلب شده لابد شوهرش دوتا بوسش کرده یا بردش بیرون اینم اون همه سال خیانته جنسی و فراموش کرده 

بار خدایا! با یاری تو، تو را ثنا میگویم به خاطر آنچه به وسیله آن موفق به ثناگویی تو شدم و به اندازه نیت فاسد و یقین ضعیفم علیه خودم و به آنچه که تو سزاوارش هستی اقرار میکنم:بارالها، تو خوب معبود و خوب پروردگاری هستی و من بد پرورش یافته ای هستم!تو خوب مولایی هستی و من بد بنده ای!تو خوب مالکی هستی و من بد مملوکی!چه بسیار گناهی که مرتکب شدم و تو عفو نمودی و چه بسیار جرم هایی که از من سر زد و تو از آن گذشتی!چه بسیار خطاها کردم، ولی مرا مؤاخذه نکردی و چه بسیار بدی ها که عمداً مرتکب شدم و تو از آن درگذشتی!و چه بسیار لغزش ها که از من سر زد و از آن چشم پوشی نمودی، و مرا بر غفلتم مؤاخذه نکردی!اینک این منم که به خود ظلم کرده ام و به گناهم اقرار و به خطاهایم اعتراف دارم. پس ای آمرزنده گناهان! از تو میخواهم که گناهانم را ببخشی و از لغزش هایم درگذری، پس به نیکی اجابت کن که تو سزاوار اجابت و اهل تقوا و آمرزشی!)

من خیلی غصه ی خونوادمو میخورم

ی کلیپ دیدم استاد دانشگاه می‌گفت هیچچچچچوقت خودتو فدای خونوادت نکن هیچوقت خودتو درگیر مشکلات خانوادت نکن چون اون مشکل رو خدا به اون افراد داده و باید درستش کنن..البته حق داری ولی خب چه میشه کرد فقط براش دعا کن

حرفت درسته بنظرم دوستم بی عاره مهرطلب شده لابد شوهرش دوتا بوسش کرده یا بردش بیرون اینم اون همه سال خ ...

خیانت جنسی خیلیییییی سخته خدا  نیارع..خواهر شوهر من  شوهرش با جاریم دوست شده بود گندش در اومد باز با شوهرش نشست زندگی  کرد دوباره شوهرش اولای زندگیش به خاهرشوهرم خیانت جنسی  کرده بود بازم باهاش زندگی کرد ‌‌.. تو جمع بودیم قششششنگ شوهرش داشت  با ی خانم مطلقه لاس میزد این اصلا براش مهم نبود ..می‌دونی من فک میکنم چون با شوهرش نقشه می‌کشیدن که حال عروسا رو بگیرن و شوهرم پشتش بود باعث شد چشمش رو بقیه مسائل ببندع..و واقعنم اصلا براش مهم نیست

دوست منم همینه 3 سال مداوم خیانت جنسی و عاطفی دید کتک خورد الان ب حساب خودش شوهرش ادم شده بعد میاد ب ...

باز یجورری تو پروف و بیو ها از عشق مینویسن و میگن انگار ک چقدر وفاداری بینشون بوده بنظرم بیشتر واسه اینکه کمبود ک دارن رو پور کنن الان من دوستم مجرده پسر بهش خیانت مکنه من انقدر بهش میگم خودتو بی ارزش نگن این الان تو دوستی عوضیه بعد ببین بعد ازدواج چکارت مکنه انگار نه انگار باز تا پسر برمیگرده میره باهاش (پسرهم بعد هربار رابطه باهاش کات مکنه )

باز یجورری تو پروف و بیو ها از عشق مینویسن و میگن انگار ک چقدر وفاداری بینشون بوده بنظرم بیشتر واسه ...

همین دیگه مثلا نمیدونم میخواد لج کسی و دربیاره یا واقعا ساده س تو بیو میزنه خدا مرسی ک عشقم و دادی شوهرم و خودمو عشقه من و شوهرمو بچه هام از این چیزا میزاره بیو

خیانت جنسی خیلیییییی سخته خدا نیارع..خواهر شوهر من شوهرش با جاریم دوست شده بود گندش در اومد باز با ...

پس این ب یه دلیلی مونده از دوست منم ساده تره که 

قربون صدقه شوهرشم میره؟؟ 

باز یجورری تو پروف و بیو ها از عشق مینویسن و میگن انگار ک چقدر وفاداری بینشون بوده بنظرم بیشتر واسه ...

عزیزم دقیقا خواهر شوهر منم اینقدر برای شوهرش دروغ عاشقانه مبزاره ..بنظر من اینا ظاهر قضیه رو حفظ میکنن..دوستت ک خیلی دیونست شده عروسک دست یارو عروسک جنسی