2777
2789
عنوان

فورا بیاید اینجا هرچه زودتر

199 بازدید | 32 پست

راستش تا حالا به مرگ فکر کردید؟

فکر می کنم بیشتری تون اره ، اما جالبه بدونید که بایدم فکر بکنید

اینو تو احکام گفتن ، درسته تو روانشناسی میگن که به مرگ فکر نکنید و افسردگی می گیرید و ...

در حالی که باید خودمونو داخل قبر حس کنیم تحقیق کنیم

اما به نظر شما دلیلش چیه؟؟؟

برام سواله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای اینکه خوب باشیم واسه این دنیا دست به هر کاری نزنیم حق کسی نخوریم ادم نکشیم اذیت و ازار نکنیم بدونیم که تهش مرگه و باید جواب تک تک کارامون پس بدیم کسی که به مرگ معتقده خیلی کار هارو انجام نمیده

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

من از مرگ زیاد نمیترسم. ولی از آینده بچه هام بدون من میترسم. از فکر اینکه من نباشم,دختر کوچولوم بهانه منو بگیره. دختر بزرگم تو خلوت خودش اشک بریزه...💔💔

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))

یاد مرگ یه خوبی هایی داره یه معایبی 

خوبیش اینه که میدونی سرگذشتت چی هست و شاید بهتر تصمیم بگیری 

بدیش اینه که مضطرب و افسرده میشی 

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                      به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                      به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                      به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                     به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

امیدوارم سلامت باشید دوست عزیز

ممنون همچنین شما❤️🌹

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))