2777
2789

شوهرتون اذیتشون نکرده روزی هزاربار بگید کاش نبود کاش بچه نداشتم باورتون میشه ب بابام فحش میده بعد اعتراضم میکنم و قهر میکنم تازه طلبکاری مبشه میگه یه بابام بیشعوری داری برا چه ناراحت میشی توقع داره ناراحت نشم ب نظرتون خودم و بچم بکشم

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرت اینو میگ بعد حالت از بچت بهم میخوره 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

الان شوهرت یا بچت 

کدوما فحش میدن از کدوما بدت میاد

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

شوهرت بی شعوره چیکار ب بچت داریامضاتو خودت دوباره بخون

دیگه نمیکشم از خدا میخام یا من بکشه یا اون 

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش
مهریه تو بزار اجرا طلاق بگیر

آنقدر وحشی خست من ذره ای نمیتونم مهریه بگیرم