خیلی کوچیکه؟ دور سینه م ۹۱ ولی بالاتنه م خیلی کوچیکه
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
شما ریز جثهاید که سینه.تون بزرگهماهایی که درشتیم و سینه نداریم فرق میکنه
یعنی من استخون بندیم درشته که دور سینه م ۹۱ ولی ۶۰ هم بهم بزرگه؟
خوب شما باید سوتین سایز ۶۰ با کاپ مشخص مثلاً a,b,c .... انتخاب کنید چون کاپ که ساز خود سینه رو مشخص میکنه
بعضی از سایتها فرمولشو دارند الان حضور ذهن ندارم
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
عزیز یه موقع خانمی استخوان بندیش درشت اما سینه کوچیک دور سینه ربطی به سایز سینه نداره
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
شما ریز جثهاید که سینه.تون بزرگهماهایی که درشتیم و سینه نداریم فرق میکنه
دقیقا خانمی دور سینه ۱۰۴بود بهم گفت طبق جدول معلوم کنم اما سایز سینهاش مابین ۶۵تا۷۰ ربطی نداره دوست گلم درست میگه👌
تو مرا آزردی . که خودم کوچ کنم ازشهرت ...بکنم دل زدل سنگت توخیالت راحت.....میروم از قلبت...میشوم دورترین خاطره در شبهایت..توبه من میخندی .وبه خود میگویی باز می آیدومیسوزد از این عشق...بر نمیگردم نه ...میرم انجا که دلی بهر دلی تب دارد..عشق زیباست حرمت دارد ...تو بمان تو بمان.......(کاش گریه های در خفقان وفریاد در سکوتم میدیدی بهم بد نمیکردی)
گلم دور سینه تون ۹۴سایز سینه ۸۰ باید استخون ریز باشی ۹۴ دور کمرت چنده ؟الان طبق جدول بهت میگم مناسبه یه نه