2777
2789
عنوان

من شوهرمو چ جور راضی کنم فرشارو خونه باباش نشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 46 پست

اصلا ب دردسرش میارزه الان دیگه کی‌ خونه فرش میشوره من هفته پیش چهار تا۱۲ متری دادم فرشامونم خیلی کثیف بود سفیدن یجوری شستن انگار نو نوعه از کتو کول میوفتی تازه ریشه فرشا خونه شستنی زرد میشن

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ابن فقط تنها هدفش اینه پیش خانوادش باشه یعنی از هر فرصتی استفاده میکنه ک‌کنارشون باشه

بزار خودش پیش خانواده باشه تنها بشوره خسته هم شد بگو انتخاب خودت بوده انجام بده 😒

اصلا ب دردسرش میارزه الان دیگه کی‌ خونه فرش میشوره من هفته پیش چهار تا۱۲ متری دادم فرشامونم خیلی کثی ...

حالیی نمیشه اصلااااا نمیدونم چیکارش کنم از من اصرار از اون انکار میگم‌تو کمر درد میکنه چرا اینجا میشوری میگه اشکال ننداره

بزار خودش پیش خانواده باشه تنها بشوره خسته هم شد بگو انتخاب خودت بوده انجام بده 😒

میگفت تو فقط بیا برام چایی بیار بابا من اگه فرصت داشتم‌نمیردم فالیشوویی تا فرشا از قالیشوویی بیاد من‌میتونم‌هزار تا کار دیگه بکنم کابینتارو تمیز کنم سرامیک هارو طی بکشم

میگفت تو فقط بیا برام چایی بیار بابا من اگه فرصت داشتم‌نمیردم فالیشوویی تا فرشا از قالیشوویی بیاد من ...

همینم نرو بگو مگه حرف من مهمه برات که حالا حرف توهم مهم باشه 

ولشششششش 

حالیی نمیشه اصلااااا نمیدونم چیکارش کنم از من اصرار از اون انکار میگم‌تو کمر درد میکنه چرا اینجا میش ...

بگو بمونه بعدا نگهدار زمستون وقتی بارندگی شد زنگ بزن بیان ببرن اونوقت دیگه جاییم نداره ببره مجبوره پولشو بده 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
برئیس عزیزمتو خونه فرش سالم تر میمونه تو قالیشویی میره دستگاه

دوسه بار تو خونه که فرش شستیم قسمت‌های سفیدش زرد شد تو آفتاب و چروک شد هرکار کردیم چین خورده بود انگار صاف نشد ولی تو قالیشویی تا الان که خیلی خوب بوده من آسیبی ندیدم

دوسه بار تو خونه که فرش شستیم قسمت‌های سفیدش زرد شد تو آفتاب و چروک شد هرکار کردیم چین خورده بود انگ ...

درسته خونه فرش شستن خیلی تجربه میخواد

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

قالیشویی فرش رو خیلی بهتر میشورن 

مواد خاص دارن قشنگ فرش رو لکه بری میکنن 

ما یه سال خودمون شستیم اصلا اونطور که قالیشویی تمیز میکرد تمیز نشد

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

قالیشویی با تف می‌شوره؟

مودبانه هم میشه سوال پرسید. 😊

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

نمیشه ک نرم دو تا فرش ۱۲‌متری بشوره ک ۸ ساعت طول میکشه نمیشه اصلا نرم

۸ ساعت اب لوله کشی تصفیه شده رو حروم نکنید توروخدا منطقه تونم اب داشته باشه کشور کمبود اب داره انگار تو کشتی نشستی میگی فقط قسمت خودمو دارم سوراخ میکنم ...بدین قالیشویی هم ریشه هاش رنگ نمیگیره هم اب حروم نمیشه