2777
2789
عنوان

من شوهرمو چ جور راضی کنم فرشارو خونه باباش نشوره

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 46 پست
خراب میشه فرش تو خونه بشوری تو قالی شویی بهتر میشورن

برئیس عزیزم

تو خونه فرش سالم تر میمونه تو قالیشویی میره دستگاه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا چی حیفههه چقدر حال دارید خودتون میشورید هرچند وقت یکبار خونه رو لخت کن همه رو بده قالیشویی 😐

ابن فقط تنها هدفش اینه پیش خانوادش باشه 

یعنی از هر فرصتی استفاده میکنه ک‌کنارشون باشه

نمیشه ک نرم دو تا فرش ۱۲‌متری بشوره ک ۸ ساعت طول میکشه نمیشه اصلا نرم

چرا نمیشه نری 

خوب طول بکشه خودش خواسته

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
سواله گارد نگیرین. مگه قالیشویی اب مصرف نمیشه ک میگید نشورید بدید قالیشویی؟؟؟؟

آب چاه نه تصفیه

آب ما آشامیدنی

و ابزار اونها ماشینی انقدر آب حروم‌نمیشه

دنیا جای قشنگی میشد اگر انسانیت تنها تفاوت آدم ها بود نه رنگ پوست و نژاد و دین و ثروت

بخدا ۳ ساله نشستم فرشامو خیلیی کثیفه مجبورم‌من خیلی رعایت میکنم  ک زیاد کثیف نشه اما خب ۳ سال کم نیست

قالیشویی آب چاه مصرف میکنن نه آب تصفیه شده. 

لا تَقْنَطُوا مِنْ رَحْمَةِ الله.خدایا کمکم کن نمیدونم چی قراره سرم بیاد.خودت گفتی نا امید نباشم از رحمتت پس امیدوارم. مسیر خیلی سختی رو در پیش دارم.یا زینب.دلم گرم است ،می دانمخدای من ، خدایی خوب می داندو می داند که سائل را نباید دست خالی راند.دو سال بعد:دوستهای خوبم خدا جواب سختی های من رو به بهترین شکل داد. از رحمت خدا نا امید نشید. 

شوهر من یه سال همین جوری انقد اصرارکرد برد خونه باباش گذاشته بود اونجا بریم بشوریم 

مامان بزرگم اونجا بود بعدا بهم گفت چرا فرشاتو گذاشتی اینجا انقد نفرینتون کردن باورم نمیشد انقد بدجنسن 

بعد از اون همیشه دادم قالیشویی