2777
2789

ما تو روستا هستیم یعنی حیاط نداریم جاریم با شیش تا بچه سرونیم سر داره میاد الان تو راه همسایه ام بشه بگم ها بچه هاش ازاونا هستن ک شب و روز میان خونه من میدونم دیگه باهاشون ارامش ندارم باورتون میشه فقط لحضه ای شبها. میخوابم فقط تو. تختم تنهام همیشه پیشم میان والا کلافه میشم دارم از استرس میمیرم ب دادم برسین 

خدایا شکرت   ی صلوات مهمونم کنید  

ماشاالله جاریت ۶ تا بچه داره چندسالشه جاریت؟؟؟ خودت چنتا بچه داری؟؟؟

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ماشاالله جاریت ۶ تا بچه داره چندسالشه جاریت؟؟؟ خودت چنتا بچه داری؟؟؟

اره فقط بچه میاره من 22سالمه یک پسر چهارساله دارم و یک نی نی تو راهی

جاریم خیلی ازمن بزرگتره

شما با ۲۲ سال سن دوتا داری دیگه عجیب نیست اون ۶ تا داره .بچه هستند و سرو صدا ‌

برای ارامش روحم دعا کنید ازامشب دیگه ارامش از روحم  ب طور کلی جدا میشه 😭😭😭

اره فقط بچه میاره من 22سالمه یک پسر چهارساله دارم و یک نی نی تو راهیجاریم خیلی ازمن بزرگتره

خداحفظت کنه خودت و بچه هاتو عزیزم

لعنت بر پدرومادر آقایونی که خودشونو زن جا میزنن و با اکانت زنونه میان توی سایت.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که روی کاربری من لایک و ریپلای و درخواست میزنن.الهی خدا لعنت کنه آقایونی رو که میان توی تاپیکم.خدا جوابتونو بده خدا ازت نگذره اگه آقاهستی و میای تاپیکم و لایک و ریپلای میزنی و درخواست میدی واگذارت کردم به امام حسین مدیونی داره آقایون لایک و ریپلای نزنین تاپیکم نیاین بخداقسم راضی نیستم. فقط وفقط خانمها ریپلای بزنن و بیان تاپیکم.باهیچکسی هم هیچ حرف خصوصی ندارم حتی خانمها.خودتو ضایع نکن دعوت نزن رد میشه درخواستت.متاهل وکاملامتعهدهستم.