2777
2789

من ریاضی از پایه ضعیفه بعد امسال ریاضی مردود شدم خرداد چون واقعا سر کلاس اصلا گوش نمی‌دادم خونه تمرین نمیکردم و معلممون هم ادم بی خیالی بود 

الان واقعا تازه دارم ریاضی امسالم یاد میگیرم

دو روز پیش پیش یه خانم رفتم کلاس ریاضی و واقعا خوب یاد میداد منم همون لحظه می‌فهمیدم 

خودم هم حس میکنم واقعا مشکل یادگیری ریاضی من نیست و واقعا استعداد دارم تو ریاضی

فقط چون نه گوش میدم که یاد بگیرم نه تمرین میکنم ریاضی بلد نیستم

این خانم مامانم که داشت باهاش تلفنی حرف می‌زد که آره شنبه امتحان داره سریع تر پیش برید که برسونه اینا..

بعد مامانم گفت اوضاعش چطوره؟گفت خانم...خیلی اوضاع دخترت بده اصلا ریاضی امسال بلد نیستم اینا...

گوش رو بلندگو بود من شنیدم 

واقعا انگیزم کور شد چون واقعا یاد گرفتم

حس میکنم خانومه فکری کرد خنگم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم اصلا ناامید نشو . حالا که خودت داری می‌گی به خوبی یاد می‌گیری پس همینطور ادامه بده 💪

سازمان هواشناسی طی بیانیه ای اعلام کرد : یه کم هوای همدیگه رو داشته باشین . 💞

خیلی سخت میشه معلمی پیدا کرد که بهت انگیزه بده و پیگیر باشه و خوب هم تدریس کنه خودم معلم داشتم چون معلم مدرسم درس نمیداد خصوصی گرفتم بعد پشت سرم رفته بود گفته بود بیغه هیچی بلد نیست آنقدر عصبانی شدم دیگه گفتم نیاد و اینکه بعضی معلما از قصد هم اینطوری میگن که جلسات رو بیشتر کنن خلاصه حواست باشه

س بنده رشتم طراحی گرافیک هست ریاضی نداره بهترین رشته

عزیزم برای امتحان شهریور اگه به 7 هم برسونم میتونم تکونش ماده بزنم امسال قبول شم؟

البته اگه واقعا برسم تمرین کنم واقعا نمره خوبی میارم