2777
2789
عنوان

ایلیای عزیز ❤️❤️

310 بازدید | 40 پست

خدا فقط ب پدر مادرت صبر بده 

خانوما ببشتر مواظب بچه هاتون باشین دنیا خیلی خراب شده

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

💔🥺

زتمام بودنی ها                                                             توهمین از آن من باش                                                       ک ب غیر با تو بودن                                                           دلم آرزو ندارد🫂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچکدوم این قتل ها به گرد پای جنایت بیصدای جنون شرق ایران (زاهدان) نمیرسه که یک مادری رو به همراه فرزندش به معنای واقعی کلمه سلاخی کردن،اتیش زدن، خوراک سگ ها کردن!

خانواده مقتولین کمک میخوان از مردم ولی کسی صداشون رو نمیشنوه

قاتلین هم بخور و بخواب دارن

هیچکدوم این قتل ها به گرد پای جنایت بیصدای جنون شرق ایران (زاهدان) نمیرسه که یک مادری رو به همراه فر ...

مگه میشه 

یعنی قاتلو دستگیر نکردن؟

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

والا انگار مراقبم که هستی اتفاقی که بخاد بیفته میفته.چنسال پیش تو شهرمون بچه هشت ساله جلوی در پارکینگ خونشون ایستاده باباشم داشته ماشین می‌آورده بیرون به ثانیه نکشیده میدزنش.یا یه قضیه دیگه فامیلا دورمون بودن دختر بچه هفت ساله باهم خانوادگی بیرون بودن داشتن پیاده میشدن باهم بچه فقط د. عرض سه ثانیه که پیاده میشه دم در ایستاده بوده تو خیابون بسیار خلوت یه ماشین با سرعت تمام رد میشه این دختر لباسش میگیره انگار ب ماشین و پرت میشه و درجا میمیره

همون یدونه دخترو داشتن مادرش هم فوق العاده حساس 

والا انگار مراقبم که هستی اتفاقی که بخاد بیفته میفته.چنسال پیش تو شهرمون بچه هشت ساله جلوی در پارکین ...

ای وای خیلی درد ناکه