2777
2789

سلام

موهای سفید زیاد دارم. برای عید اگه جایی بخوام برم و اسپری رنگ موی موقت بزنم اشکالی داره مامانا؟

فروشنده گفت با شستشو میره و ضرر نداره؟

کسی استفاده کرده؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم هفته ده تموم شده. دکتر گفته تا سه ماهگی هیچ رنگی نکن

تازهفته ١٦ ميگن رنگ نكني بهتره ازين استيكهاي شبيه ماتيك بگير از اسپري كم ضرر تره گلدن رز داره سايت خانومي داره من يه بار گرفتم بد نبود واسه يه شب مهموني خوبه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
تازهفته ١٦ ميگن رنگ نكني بهتره ازين استيكهاي شبيه ماتيك بگير از اسپري كم ضرر تره گلدن رز داره سايت خ ...

ممنونم از راهنماییت عزیزم. الان میخوام برم رو سایتش ببینم چیه؟ اگه لینکشو دارید برام ارسال کن عزیزم اینجا

تازهفته ١٦ ميگن رنگ نكني بهتره ازين استيكهاي شبيه ماتيك بگير از اسپري كم ضرر تره گلدن رز داره سايت خ ...

عزیم روی سایت خانمی هستم. نمیدونم چی سرچ کنم ولی؟