2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بنظرم اینو یه بچه شش ساله از سمت خودش نمیگه

دختر خواهر شوهر من یبار نشسته بود کنارمون داشت یکی یکی رتجع به هرکس یچیزی میگفت تا رسید به من برگشت گفت چاق😕من هیکلم خوبه بدن توپری دارم مامانش دو برابره منه بعد شوهرم با ناراحتی برگشت گفت عه به زن من گفتی چاق زن من به این خوشگلی بعد خواهرشوهرم گفت ببخشیدا منظورش تپله ناراحت نشی منم باخنده گفتم نه من که میدونم چاق نیستم این حرفارو هم از دهن بچه نمیبینم

یهو خود دخترش برگشت گفت نه من نمیگم کههه مامان میگه😊😊

اگه مامانش نبود گوششو حسابی میکشیدی اگه مامانش بود میخندیدی میگفتی این حرفایی که میزنی اصلا مناسب ده ...

دقیقااا خودت تابحال گوش کشیدی؟ من خودم ببینم سریع میکشم حتی مادرشم باشه بی ادبی رو تحمل ندارم

دقیقااا خودت تابحال گوش کشیدی؟ من خودم ببینم سریع میکشم حتی مادرشم باشه بی ادبی رو تحمل ندارم

وقتی بی ادبن و مادر در راستاش تلاشی نمیکنه یعنی به بقیه این اجازه رو میده که بچشو ببرن زیرسوال

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️