2777
2789
عنوان

منافذ باز پوست

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازکدوم شهری؟؟

اصلا بحث حتی شارژشم نیست . 

فقط میخوام بفهمه خودشو جمع کنه . منم ی جوری میخوام وانمود کنم که مثلا اون خواستگاره رو قبول نکردم . میخوام یکم استرس بگیره یا بره به ننش بگه اینقدر گند نزنه به اعصابم

ساشه کلاژن و آبرسان چیه عزیزم

آبرسان که یه کرم هست باید روزانه بین دو تا سه بار مصرف کنی بزنی رو پوست صورتت که شستی و کمی رطوبت داره. برند سر اوی خیلی خوبه برای آبرسان

ساشه کلاژن هم یه ساشه هست که باید تو آب مخلوط کنی و روزانه مصرف کنی کلاژن داره که برای کلاژن سازی پوست و مو و ناخن فوق العادس.

ژل الوئه ورا بزن هرروز بعد که خشک شد بشورش منم دارم هرروز میزنم میتونم بگم ۷۰ درصدش درست شده اینجام ...

از کجا بخرم. طبیعی؟ 

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

طبیعی یا شرکتی؟ شبها استفاده میکنی یا فرقی نمیکنه؟ قبلش باید صورت پاکسازی بشه؟

من یروز طبیعی میزنم یروز شرکتی صبحا قبل شستن صورتم میزنم بعد میشورمش

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

از کجا بخرم. طبیعی؟

من هم طبیعی گرفتم هم شرکتی 

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

آبرسان که یه کرم هست باید روزانه بین دو تا سه بار مصرف کنی بزنی رو پوست صورتت که شستی و کمی رطوبت دا ...

آبرسان زو‌میدونسنم 

فکر کردم ساشه آبرسان هم داریم 🤣🤣🤣

مرسی عزیزم 

باید از داروخونه بگیرم ؟

عکسشو میزاری لطفاً

چیو عشقم ژلو؟