2777
2789
عنوان

از طرف ی مادر خسته

94 بازدید | 7 پست

تقریبا چندسالی میشه ک قبول کردم پسرم اوتیسم خفیفه ولی راهی رو ک بقیه رفتن رو نرفتم تا پسرم در آینده زندگی عادی داشته باشه 

خیلی وقت بود این حس های بد سراغم نیومده بود 

ک امروز زنگ زدن برا یونیفرم مدرسه اش(مدرسه ای ک هرگز نمیره فقط اسمش هست و کسی خبر نداره)

تو خونه آموزش میبینه 

خیلی با بچه های اطرافش فرق داره 

خیلی وقت بود پذیرفته بودم ولی امروز انگار رفتم نقطه ی صفر از اول اول اول 

دلم میخواست سالم بود مث بچه های دیگه طرز فکرش سلایقش تفریحاتش درکش صحبت کردنش و آموزشش 

ولی الان من دارم هزار برابر مادرای دیگه تلاش میکنم تا پسرم فقط و فقط ب ی زندگی عادی برسه 

زندگی عادی ینی برقراری ی ارتباط معمولی با جامعه داشتن حداقل سواد و مستقل شدن 

بیشتر از همه میدوام کمتر از همه میرسم 

نمیدونم آینده قراره چی بشه همه چی تاریکه ولی می‌دونم خدا مارو هرگز رها نمیکنه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

عزیزم خدا کمکت کنههرکی رو نگاه میکنی میبینی یه مشکلی داره

دیدن مشکلات بقیه منو آروم نمیکنه 

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه زندگی دنیایی ابدی بود آره 

آدم با این چیزا بدبخت میشد

ولی چون ابدی نیست و اصلا یه جور خاصی نوشته شده، 

با محاسبات دنیایی جلو نمیره

سعی کن ایمانتو تقویت کنی هرکاریم میکنی براش نذر امام حسین ع کن. زحمتات پیش خدا جایی نمیره فقط چون نتیجه جلو چشمته، فکر میکنی زحمتت گم شده 

خدا همه زحمتاتو میبینه

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆

اگه زندگی دنیایی ابدی بود آره آدم با این چیزا بدبخت میشدولی چون ابدی نیست و اصلا یه جور خاصی نوشته ش ...

زحماتم ک گم نشده 

اتفاقا شاکرم 

بچه های رو دیدم ک وضعیت افتضاحی داشتن پسر من خیلی خوبه 

ولی گاهی مث الان عمیقأ دلم میخواست سالم سالم بود ناشکر نیستم ولی مادرم گاهی خیلی غصه شو میخورم 

گاهی هم یادم می‌ره خدای بالاسر مارو میبینه میگم بمیرم بعد من چی میشه 

یا ممکنه هرگز نتونه ازدواج کنه سنش ک رفت بالا من مردم چ بلایی سرش میاد چقدر زندگی براش سخت میشه

زحماتم ک گم نشده اتفاقا شاکرم بچه های رو دیدم ک وضعیت افتضاحی داشتن پسر من خیلی خوبه ولی گاهی مث الا ...

آفرین عزیزم بهت افتخار میکنم🫂💗 اینا همینه کاملا طبیعیه. القائات شیطانه که یهو حمله میکنه. اما اون ملک مهربون همش بهت امید میده. سعی کن سریع تشخیص بدی اون حسو فکر از طرف کی بود. 

سلام گل گلیا. اکانت دست دونفره. دوتادخترخاله ایم ۲۲ و ۳۶ ساله.هرجفتمونم اکانت قبلیامون ترکیده. من خودم خواستم اون دعواش شد😅😆