به اون چیزی ام که آرزوش داری اگه برسی بازم دچار روزمرگی میشی بازم برات عادت میشه زندگی همینه واقعا همین روزمرگی ها دلمردگی ها نخواه که بگذرن چون ذات زندگی همینه
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
معنی رندگی خودمون خلق میکنیم وگرنه زندگی به خود خودش بی معناست پس از همین روزای تکراری کسل کننده لذت ببر خوشحال باش که همینا خود زندگیه دنبال معنی نباش
امید در زندگی هر کس مصداق داره گل مثلا طرف میگه من به امید بچه ام زندگی میکنم یکی میگه من به امید ک ...
من چیزی نگفتم که کسیو نا امید کنم گفتم زندگی همین روزمرگی هاست ناراحتی ها مهم اینه از توش معنی در بیاری نخواه بگذره چون اصل همینه اینکه با هرچیز کوچیکی که الان داری خوشحال باشی نه منوطش کنی به یه اتافق تو اینده
امید در زندگی هر کس مصداق داره گل مثلا طرف میگه من به امید بچه ام زندگی میکنم یکی میگه من به امید ک ...
همه چیز زاده دست انسانه وگرنه مگه قانونه که از بچت مراقبت کنی تا بزرگسالی به بقیه کمک کنی خیلی چیزای دیگه اینا قانون نانوشته انسان ها ست که خودشون به وجود آوردن یه بخشی هم ذاتشون