2777
2789

به اون چیزی ام که آرزوش داری اگه برسی بازم دچار روزمرگی میشی بازم برات عادت میشه زندگی همینه واقعا همین روزمرگی ها دلمردگی ها نخواه که بگذرن چون ذات زندگی همینه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معنی رندگی خودمون خلق میکنیم وگرنه زندگی به خود خودش بی معناست پس از همین روزای تکراری کسل کننده لذت ببر خوشحال باش که همینا خود زندگیه دنبال معنی نباش 

اما ادما با امید زنده ان و اگر همه ادما اینطوری فکر بکنن که دیگه هیچکس از مرگ هراسی نداره و هرلحظه برای مرگ اماده ای

درسته معنای زندگی پوچیه اما ما باید ادامه بدیم...

I lost you, but I found me,so I win.

ادم یه بار فرصت زندگی دارن 

بخوان فکر کنن اونم روزمرگی و تکراری و ... است که باید افسرده بشن 

همه دارن یه نوعی از زندگی شون لذت می‌برند هرکس یه نور امیدی داره

به نظرم قشنگ و خوشایند نیست اینجوری حال آدمها رو بگیریم

اما ادما با امید زنده ان و اگر همه ادما اینطوری فکر بکنن که دیگه هیچکس از مرگ هراسی نداره و هرلحظه ب ...

امید هم خودمون خلق کردیم میگم که همه جیز بی معنیه امیدم هم خلق شد تا ادما زنده بمونن

امید در زندگی هر کس مصداق داره گل مثلا طرف میگه من به امید بچه ام زندگی میکنم یکی میگه من به امید ک ...

من چیزی نگفتم که کسیو نا امید کنم گفتم زندگی همین روزمرگی هاست ناراحتی ها مهم اینه از توش معنی در بیاری نخواه بگذره چون اصل همینه  اینکه با هرچیز کوچیکی که الان داری خوشحال باشی نه منوطش کنی به یه اتافق تو  اینده

امید در زندگی هر کس مصداق داره گل مثلا طرف میگه من به امید بچه ام زندگی میکنم یکی میگه من به امید ک ...

همه چیز زاده دست انسانه وگرنه مگه قانونه که از بچت مراقبت کنی تا بزرگسالی به بقیه  کمک کنی خیلی چیزای دیگه اینا قانون نانوشته انسان ها ست که خودشون به وجود آوردن یه بخشی هم ذاتشون