2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو شهر ما بهترین سونوگرافی که دقیق هست مرد هست و من کل بارداری پیش ایشون میرفتم بسیار آرام و نجیب و با دقت بودن. دقیق همه چیزو توضیح میداد

یک مادرم، مادری رنج کشیده ،مادری که لحظات آخر جگر گوشه اش را دید و هیچ نتوانست انجام بده ...به یاد اشک های آخرین لحظات فرزندش آب میشه و میسوزه تا قیامت... یک مادر که دلتنگی عمیقی را داره تجربه میکنه ای کاش هیچوقت خداوند پدر و مادرها را با بچه هاشون امتحان نکنه😔😔برای همدیگه از خدا طلب خیر کنیم.🙏🏾خدا را با همه داده و نداده اش شکر کنیم🙏🏾.حتی به شوخی دلی نرنجونیم.نفرین نکنیم. هیچوقت برای کسی مرگ نخواهیم...

اخی...من هر جا رفتم متشخص بود.یک لحظه هم نگاه نکرده

منم زن رفتم‌چند بار اصلا ی نگاه کوچک هم نکرد اولین بار بود پیش می میرفتم وقتی گفت شلوارت یکم بکش پایین دیدم ی لحظه نگاه کرد 

.

منم زن رفتم‌چند بار اصلا ی نگاه کوچک هم نکرد اولین بار بود پیش می میرفتم وقتی گفت شلوارت یکم بکش پای ...

من فقط پیش اقایون رفتم.‌سمت ما،خانم کم هست . خداییش نگاه نکردن. گاها اجازه میدن همسرت هم پیشت باشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پزشک محرم شماست این حرفتون درست نیست

خیلی از همون پزشک ها متاسفانه سواستفاده میکنن .

البته خوب و بد همه جا هست . 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

خیلی از همون پزشک ها متاسفانه سواستفاده میکنن .البته خوب و بد همه جا هست .

اقای محترم اون قید خیلی هارو حذف کنید 

کلا این سایت عادت به بی احترامی به کادر درمان داره😅😬

تو هر حرفه ای دیده میشه ولی این سایت کلا رو پزشک فقط حساس هستن

من اگه از خیلی مواردی که هیچ وظیفه ای نداریم ولی انجام میدیم صحبت کنم خودتون تعجب میکنید

کار اقایون بهتره.من همیشه پیش اقا میرم

خانوم یعنی چی!! یعنی ما خانوما بی سوادیم؟ چرا ارزش هن جنس خودتون و پایین میارید

این حرف بر چه اساس و منطقی هست ؟ این چه برداشتی از کادر درمان اخه

خانوم یعنی چی!! یعنی ما خانوما بی سوادیم؟ چرا ارزش هن جنس خودتون و پایین میاریداین حرف بر چه اساس و ...

خودم کادر درمانم و از نزدیک شاهد بودم عزیزم...

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
اقای محترم اون قید خیلی هارو حذف کنید کلا این سایت عادت به بی احترامی به کادر درمان داره😅😬تو هر حر ...

من ک‌ بی احترامی نکردم .  آره متاسفانه توی سایت بعضاً بی احترامی هایی دیدم .

اوکیع .ولی وظیفه های دیگه اش ربطی ب صحبت تاپیک مون نمیشه .

بله گفتم همه جا توی همه قشرها و شغل ها خوب و بد دارن دیگه ☺️  🙏 

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸