2777
2789
عنوان

وای چقدر بدم میاد از اونایی که اصالتشون رو فراموش میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر شما کسی که تهرانی نیست ولی خودش رو تهرانی معرفی میکنه پس واسه چیه؟خب چرا دروغ بگه اسم شهر و زاد ...

خب اگر کسی داره فخرفروشی بیجا میکنه و توهین به قومیت ها خب یه بیشعور تمام عیاره  

بیشعور ها هم معمولا عوض نمیشن روز به روز بدتر میشن 

من خودم  اصالتم قمی میشه 

ولی دوست داشتم تو خود  تبریز  به دنیا می اومدم 🥰 عاشق همه رسوم ترک های عزیز هستم 🥰

🌙🌸🌷

در این صورت باید به سواد تاریخی اون فرد شک کرد چون ما در ایران قومی به نام فارس در درازای تاریخ هیچوقت نداشتیم فارسی یک زبان مشترک بین اقوام بوده همیشه مثلا طرف عربه کرده بلوچه گیلک هست یا ترکه میاد فارسی رو زبان مشترک قرار میدن با هم صحبت میکنن نه اینکه قوم مشخصی فارس بوده باشه پس عملا طرف به بی هویتی خودش اعتراف میکنه تنها قومی که در جهان هست وزبان مادریش فارسی هست قوم تاجیک هست خب مشخصه های قوم رو داره مثلا لباس تاجیکی رقص تاجیکی فرهنگ تاجیکی و ... ما در ایران لباس فارس رقص فارس و ... نداریم فارسی زبان مشترک همه ی ما هست ولی زبان مادرزادی هیچ قومی نیس

هرکی در ایران میگه من فارسم مسخرس و خنده دار اون یا پدر مادرش یا پدربزرگ مادربزرگش مربوط به یکی از اقوام ایرانی مثل ترک عرب گیلک قشقایی و ... هست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود لطفا ارسال نکنید.