2777
2789

من یه رابطه ای داشتم که خیلی خوب بود متاسفانه نشستم همه جا ازش گفتم حتی کسایی که اونقد نمیشناختم 

بعد اینجوری شد که یهو بدون هیچ دلیل خاصی باهام سرد شد و جواب پیامامو نمیده مطمئنم که چشم خورده رابطه مطمئنم 

چون یه بار هم سرکتاب باز کردم گفت که تو طالعت خیلی چشم خوردن داری 

الان راهی هست کاری هست من انجام بدم اثر این چشم رو از بین ببرم و دوباره مثل قبل بشیم؟؟؟

کاربری دست دو نفرهه🤓

🌴 امام رضا(علیه السلام) :

☘ هرگاه تو را چشم زنند ، ڪف دستت را مقابل صورتت قرار ده و #حمد ، #توحید و #معوذتین (سوره فلق و ناس) را بخوان و هر دو ڪف را به صورتت بڪش.

📚 مکارم الاخلاق 

➬@Areffane

«#اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج»

سلام امام زمانم💚 نمیدانم امروز☀️چندین بار ،یادتو ،از خاطرم.....عبور خواهد کرد اما میدانم؛تو هنوز مثل دیروز..تنهای😔 سلام سلطان تنهاي زمین 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

راهشو نمیدونم

ولی سعی کنید از خوشیاتون برا حتی خواهربرادرو رفیق و دوست و اشنا و غریب حرف نزنید 

تا هدفی اجرا نشده برا کسی نگید 

پیش پیش ذوق نکنید

ذوقتونو براکسی تریف نکنید مکر همسرتون

❌لطفا بچه دار نشید اگر ...🚫   ۱. وضع مالیت خرابه ۲. بیماری جسمی یا روحی داری ۳. اگر اعصاب بچه رو نداری ۴. اگر بیسوادی ۵. اگر پیری و سنت بالاس    . توروخدا اگر هرکدوم اینایی بچه نیار .  بچه مسیولیت داره ، بچه دار ک بشی وظیفته از جان و مالت از دل و جون براش مایه بزاری ، بچه خودش ماجراها و مسئله های جدید اضافه میکنه ، بچه قرارنیست برات پول بیاره ، قرار نباشه تو اوج جوونی بچت تو پیر و دایم المریض بشی ، بچه ها هیچ وظیفه ایی درقبال پدرمادرا ندارن ، احترام و ادب لطفشونه ،  تروما نسازید برا بچه بیچاره ،  اگر نمیتونی بچه نیار لطفا 🚫❌.🤍خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

راهشو نمیدونمولی سعی کنید از خوشیاتون برا حتی خواهربرادرو رفیق و دوست و اشنا و غریب حرف نزنید تا هدف ...

اره اشتباه کردم🫠حس میکنم بخاطر همین اینجوری شد

کاربری دست دو نفرهه🤓

چی بهم بگو

پاکسازی کردم خودمو

در یک بطری اسپری مقداری گلاب ریخته و این آیات را بر آن بخوانید.
۳۳ بار ایه ۳۳ سوره الرحمن
يَا مَعْشَرَ الْجِنِّ وَالْإِنْسِ إِنِ اسْتَطَعْتُمْ أَنْ تَنْفُذُوا مِنْ أَقْطَارِ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْضِ فَانْفُذُوا ۚ لَا تَنْفُذُونَ إِلَّا بِسُلْطَانٍ

بعد ۷ بار ایه الکرسی
۳ بار سوره ناس و فلق
بعد این ذکر ۱ بار👇
باذن الله و باسم الله توکلت بالله و آمنت بالله و دخلت بیت و اهل هذه بیت فی حرزالله و امان الله
اللهم اجعل بیننا و بینهم
حجابا و حرسا و مدفعا
بحق مولانا ابا صالح المهدی بقیه الله( ۷ صلوات)
و در انتها ؛ بر روی تمام دیوارهای خانه بصورت خط گلاب را اسپری میکنید( حداقل یک متر با کف زمین فاصله داشته باشد)
هر سه ماه یکبار بدنیست این عمل تکرار شود
🔹️از شر سحر و جادو و اجنه و عماره مکان و چشم زخم کاملا خانه و اهل خانه حصار میکنید.🔹️
🔹️نکته مهم؛ اگر شخصی فکر میکنه سحر وجادو شده، بستگی و قفلی داره، تسخیر شده یا خوابهای بدی میبینه یا بختک
قبل خواب با این اسپری به بدنش بزنه (صورت، سر، کمر، شکم، ساق پاها. دستها تا بازو، گردن
و از این آب قران ام بخوره( ۲ هفته کافیه)