2777
2789

عکس داری ازش؟ 

خدایا شُکرِت🤍 میدونم از لحظه ایی که بوجود اومدم تا به این لحظه  تو پشت و پناهم بودی ، بازم بمون ، اگر ناشکریتو کردم بزار به حساب سادگی و تنهاییم و خستگیم ،وگرنه خودتم میدونی تا عمر دارم مدیونتم خدا 🫂🤍

کار خوبی میکنی🤣😂

مواظب حرف زدنتون باشید من با کسی کاری ندارم تا زمانی که کاری به کارم نداشته باشید.                               «عضو رسمی بتمن های سایت»💖🎀                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

شاهین یه دست بکشه رو موهاش دونه های ریز برف می‌ریزه رو زمین😃 لامصب با چیزی به اسم شامپو ضد شوره آشنایی ندارن😃

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌،ومادروطن‌بیگانه‌ایم...

کسایی که موهاشون کراتین هست این مدلین دست خودشون نیس که

من یادمه کراتین کرده بودم هرروز میرفتم حموم ولی میومدم میدیدم موهام چربه

دلیلشم اینه که موقع کراتین نباید شامپو سولفات دار بزنی و باید ماسک موهم بزنی سشوارو اینا خودش خیلی تو چرب شدن مو تاثیر داره

من دیگه انقدر موهام چرب میشد آخرش دلو زدم به دریا برداشتم شامپو سولفات دار زدم و بعد چند روز دیدم موهام از حالت صافی در اومد موجی شده

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....