2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تو دلم موند

شما تاپیک زدی چندماه‌پیش گفتی که مشاور بچه هات خوشش‌اومده ازت بعد دوباره تاپیک زدی چرا میری بیرون بهت‌پیشنهاد دوستی میدن ولی ازدواج نه!!!چند روز بعد تاپیک‌زدی در مورد جاریت و‌پولداریت!!!

ان شالله ارزوها و رویاهات واقعی بشن انقد پولدار و‌خ‌شگل بشی برسی به این‌توهماتت

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زن حسابی تاپیک اخرتو قفل ‌کردی پست منم اخری بوده دهنم سرویس شد از بس لایک گرفت بازش کن من چهارتا پست چرا و پرت بذارم این پیام معلوم نشه اعلانم ترکید اه

🥀🥀🥀منو ببخش عزیزدلم...منو ببخش...😔

راجع ب تاپیک اخرتون ک قفل بود دوستان فیک نیست.

دوست منم همین مشکلو داره هرجا بره پول نمیگیرن و پیشنهاد میدن با اینکه متاهله. 

اول اینکه اون خیلی باز و کوتاه میپوشید ک باعث میشد هر مردی فکر کنه خودش داره چراغ سبز نشون میده. حتی شالش از سرش میفتادم مهم نبود براش. و با مردا گرم صحبت میشد و... بدون قصدی.

بعد ک دید چقد دید بعضی مردا بد شده. رعایت کرد و مشکلش حل شد. حتی رفته بود میز جلومبلی سفارش بده اقاهه گفته بود مهمون من باش و نزاشت حساب کنه. پتو . گلدون گل بزرگ

دوست منم فقط ماشینش ۳ میلیارده. نادار نیست

تو دلم موندشما تاپیک زدی چندماه‌پیش گفتی که مشاور بچه هات خوشش‌اومده ازت بعد دوباره تاپیک زدی چرا می ...

الانم لباس مجانی میگیره از مغازه ها

ماشینشو مجانی درست میکنن

منو یاد کاربر ۰۰۱۰ میندازه

فکر کنم اونه 

همه چیزشون عین همه

انشاالله خدا به آرزوهاشون برسونه 😂😂😂😂

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
راجع ب تاپیک اخرتون ک قفل بود دوستان فیک نیست.دوست منم همین مشکلو داره هرجا بره پول نمیگیرن و پیشنها ...

صد در صد پوشش و رفتارشون طوریه که طرف به خودش اجازه ی همچین پیشنهادی میده

مخصوصا که اسی مشتاقانه قبول میکنه  

وگرنه چرا لباس یا هر چیز مجانی رو  قبول میکنه 

یاد گرفته چجوری بپوشه و چجوری حرف بزنه که همه چیش مجانی تموم شه براش

کلا هدفش معلومه چیه

وگرنه هر زنی میدونه یه آقا چرا ازش پول نمیگیره

چرا فروشنده های خانم بهش مجانی نمیدن؟😂😭😭

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
زن حسابی تاپیک اخرتو قفل ‌کردی پست منم اخری بوده دهنم سرویس شد از بس لایک گرفت بازش کن من چهارتا پست ...

حرف حساب زدی👌👌👌