2777
2789
عنوان

مردم چقد لاشی شدن

152 بازدید | 9 پست

تو تولدم دوتا از دوستام‌ک همو نمیشناختن اتفاقی جفت هم بودن خب هم صحبت شدن 

الان با یکیشون بدجور دعوام شده قهر کردم رازهای زیادی هم راجبم میدونه بعد همین ادم استوری گذاشته امشب با اون رفیقم ک تو تولدم بوده بیرون بودن احتمالا خواسته حرص منو دربیاره 

حالا من با اونی ک اشتیم چجور بگم خوشم‌ نمیاد با این بگردی ! ؟ چون واسطه اشناییشون من بودم و الان من با اون ک قهرم کلا از زندگیم حذف حالمم ازش بهم میخوره  دلم نمیخواد اطراف دوستام باشه 

بگید با این دختر ک اشتیم و باش رفته بیزون چی بگم ؟ از هیچیم خبر نداره ک قهر کردبم و دعوا شدید کردیم و نمیخوام زیاد جزیات هم بگم 

بش گفتم چخبر چکار کردی گف دیروز با دوستم قرار بیرون داشتم بعد گفت ینفر دیگ هم هست وقتی رفتم دیدم فلانی دوستته ! منم جوابشو‌ندادم اما عصابم خورده یچی بگید بگم ممنون

ممنون میشم راهنمایی کنید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

یه نصیحت از من پسر ۳۳ ساله :

به هیچ عنوان دو تا دوستتون که غریبه هستن رو با هم جفت نکنید

چون عواقب داره شاید بگین نه چیزی نمیشه ولی مطمن باشید چیزی میشه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

چقدر کودکی!!

دوستی اونا به تو ربطی نداره

حسادت و دخالت نکن

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کردم الان کتکشو میخورم

عیبی ندارع

دیگه تجربه میشه

آدم اینجور پخته میشه برای باقی عمر

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید / 💙Sمادرم

خفه شو بابا دهنتو ببند اگ بلد نیستی کسیو قضاوت نکنی

خودت خفه شو حسود بدبخت

ادم حسابت نکردن

اینجا اومدی پاچه میگیری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.