2777
2789
عنوان

چقد بضیا بی رحمن

| مشاهده متن کامل بحث + 449 بازدید | 55 پست
فعک نکنننممم🧐

چرا من دیدم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
حذفش کنی از گوشیت، تو هر اپی که داری دیگه نگاه نمیکنی ببینی سین زده یا نه

اره همینکارو میکنم چون خودم داغون میشم فکر کنم از قصد نمیاد سین بزنع چون براش طومار نوشتم و گفتم که نمیبخشمت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

🤣🤣🤣

با یکی جدیدا دوست شده یا نامزد کرده که گوشیش رو‌چک میکنه و اینم انفالو‌کرده دخترا رو🤣🤣

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

نه اصن ادم نیس ک بگیره ولی حداقل بدونع چقد دلمو شکوند هم واقعی نمیبخشمش

اصولا پسرا اینجور مواقع این مدلین که میگن خو به کتفم، نبخش 

انتظار داری اینو ازش بشنوی؟ (البته من مودبانشو گفتم) 

پس بهتر که جوابتو نمیده 

تو هم بچه بازی کردی بش پیام دادی 

باید وقتی دیدی آن فالوت میکنه به خاطر غرور خودتم که شده سگ محلش میکردی

استثنا بوده بد بخت

یکی نبوده گلم 

کلا پسرا بروز نمیدن

دخترا راحتتر جمع میکنن خودشون با اینکه احساساتی ان 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
اینم میتونه باشع قضیع انقد دارک شده مغزم قفلع🫠🤣

به نظر من گاهی پسرا از دوست داشتن زیاد فاصله میگیرن چون میدونن نمیتونن با طرف به جایی برسن و خوشبختش کنن تو هم قوی باش و ولش کن عزیزم این نظر منه 

اینم میتونه باشع قضیع انقد دارک شده مغزم قفلع🫠🤣

همینه 

برادرشوهر من دقیقا یکبار اینکارو کرد 

با یکی دوست شده بود و هرروز به ملاقاتش میرفت دیگه کارشون جدی و بحث خواستگاری بینشون پیش اومده بود 

این کارو موقع ملاقات او‌کرد چون چک می‌کرد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

به نظر من گاهی پسرا از دوست داشتن زیاد فاصله میگیرن چون میدونن نمیتونن با طرف به جایی برسن و خوشبختش ...

چقد این  احتمال دلگیره ولی من اگ پسر بودم واقی یکیو دوست داشتم براش تلاش میکردم🙂💔

همینه برادرشوهر من دقیقا یکبار اینکارو کرد با یکی دوست شده بود و هرروز به ملاقاتش میرفت دیگه کارشون ...

عع ینی با یکی دیگم بود بعد ک جریانش با یکی دیگ جدی شد همرو آن کرد شبیه قضیه من؟؟

اصولا پسرا اینجور مواقع این مدلین که میگن خو به کتفم، نبخش انتظار داری اینو ازش بشنوی؟ (البته من مود ...

نه ولی دلم پر بود اصن مبدونم براش مهم نیست انقد ک خودم حرص داشتم فقد دوس داشتم بگم و خالی بشم...