2777
2789
عنوان

چقد بضیا بی رحمن

448 بازدید | 55 پست

ادمی که داشتم باش اشنا میشدم باهم مشکلی نداشیم دعوا بحثی بی دلیل آنم کرد و وقتی ازش دلیلش پرسیدم گف همه دخترارو آن کردم خیالت راحت گفم مگ منم بقیه دخترام منم باید آن میکردی؟حقیقتو بگو راحت گف حس میکنم نتونم سازگاری کنم🫠چون من فقد ازش تعهد میخاستم

آن یعنی چی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آنفالو

آهان 

ولش کن غصه نخور گلم بهتر که الان فهمیدی

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

واقعا خودمو در حد ی دهه 20 میبینم نه 80

بابا من هنوز با اکس و نکس تاکسیک و پنیک کنار نیومدم آن چیه دیگه

تو هستی،هستیه منو دلیل مستیه منو و هر انچه ارزوی من بود تو مقصد رسیدنی تو وارث دل منی همان که ارزوی من بود❣𝓐𝓵𝓲❣

آهان ولش کن غصه نخور گلم بهتر که الان فهمیدی

نه اخع اینک زود شد خوشحالم فقد یچیزایی ناراحتم میکنه ک ازم فاصله گرفت ب بهونع کار و دیشبم یهویی اینگارو کرد و باز نمیخاست بم واقیتو بگه..و

از ی لحاظ اره از ی لحاظم نه چون من ریسک کردم بخاطرش رفتم دیدنش با وجود اینک شهرمون کوچیکه و اشنا زیا ...

باش 

بازم بابت مورد دوم باید شکر کنی که جلوتر نرفتید 

چون اون عملا گفته که بازیچه ی دستش بودی و حالا حس کرده کار اشتباهی میکنه 

راحتت کرده

باش بازم بابت مورد دوم باید شکر کنی که جلوتر نرفتید چون اون عملا گفته که بازیچه ی دستش بودی و حالا ح ...

چقد براش متاسفم حتی پیامام نمیاد سین کنه ک لاقل خدافظی کنیم🫠🫠

نه اخع اینک زود شد خوشحالم فقد یچیزایی ناراحتم میکنه ک ازم فاصله گرفت ب بهونع کار و دیشبم یهویی اینگ ...

ببین شایدم یه اتفاقی افتاده براش مثلا فکر کرده نمیتونه تو رو خوشبخت کنه خواسته به این بهانه فاصله بگیره