2777
2789
عنوان

دختره ی کم شعور لطفا بیاین بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 81 پست
سیاست باید طوری باشه که شوهر رو به دست بیاره نه اینکه از دست بده

بله باید یارو چیزی داشته باشه بعد با سیاست بگه بگم چیزی زیاد نمیخوام بعد بیام یواش یواش بکنم...ایشون معلومه ساده هم هست کسی که سیاست داشته باشه همه چیزو قبول میکنه اونم بخاطر پول 

اتفاقا باید می‌گفته قبل ازدواج باید مو به مو و ریز به ریز جزئیات رو خانواده بدونن برای همین میگن قبل ...

حرفتون رو قبول دارم تحقیق نظارت خانواده خیلی خوبه ولی نه تا این حد که چت شخصی رو نشون خانوادش بده

این حتی تو قانون هم جرمه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا فضای ذهنیشون با چارچوب دیگه ای سازگاری داره بنظر منم دختره رفتار زشتی نکرده و ساده است ولی اینا ...

ما تفاوت فرهنگی نداریم اتفاقا 

نمیدونم شاید مام نباید احترام میذاشتیم و برادرم بدون مطرح کردن میرفت پیوی خوشش نمیومدم بلاک میکرد 

نه اینکه اونهمه ارزش بذاریم بعد این جریانات فک کنیم چطوری در کمال ادب و احترام ارتباطشون تموم شه...

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

دقیقا قحطی دختر نیست که برادر من هم تحقیر بشه هم اصرار کنه توروخدا با من ازدواج کن قطعا میذاریم بمون ...

هم کفو و هم شان باشن خوبه. البته خیلی ها عاقل هستن با بالاتر و پایین تر میسازن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
حرفتون رو قبول دارم تحقیق نظارت خانواده خیلی خوبه ولی نه تا این حد که چت شخصی رو نشون خانوادش بدهاین ...

توهین کرده چه گفتن چه نشون دادن قطعا باید خانواده در جریان باشه من باشم که تا دبستان طرف و دوستای صمیمیش هم میرم تحقیق میکنم چه برادرم باشه چه بچه خودم قبل ازدواج تحقیق بسیار کامل بعد ازدواج زندگی آسوده با انتخابی درست اتفاقا ما اصلا اهل دخالت نیستیم من حتی به خواهرم یا برادرم هم به مسائل شخصیشون کوچکترین دخالتی نمیکنم ولی اگر برادرم بخواد ازدواج کنه لازم باشه خودم میرم تحقیق کامل براش بهرحال یه فرد نامناسب بیاد میتونه به تک تک اعضای خانواده آسیب بزنه چه خودش چه خانوادش چه اطرافیانش زندگیشون فقط در خودشون خلاصه نخواهد شد ولی اهل دخالت بعد ازدواج مطلقا نیستیم هیچکدوممون

توهین کرده چه گفتن چه نشون دادن قطعا باید خانواده در جریان باشه من باشم که تا دبستان طرف و دوستای صم ...

عزیز دل نگفتم تحقیق نکنید طرز فکرتان هم کاملا درسته بحث تحقیق نبود اصلا

برادر ایشون میتونستن هر جریانی که گذشت و نظرشون راجع به دختر خانوم رو بگن

ولی نه حرف و ریلزی‌ که تو دایرکت شخصی فرستاده نشونش بده

موفق باشین

بله باید یارو چیزی داشته باشه بعد با سیاست بگه بگم چیزی زیاد نمیخوام بعد بیام یواش یواش بکنم...ایشون ...

سیاست به معنای بدجنسی نه. سیاست به معنای رفتاری که عاقلانه باشه و در شان و شخصیت من بدون دعوا هیاهو و فریاد. مثلا این خانوم با لباس پوشیدن رفتن سر قرار با لگسوس هدیه ناب نشون بده در چه سطحی هست و چی دوست داره و میخواد. احترام بذاره تا احترام ببینه.  به قولی میگن کسی که بخواد شوهرش غلامش بشه خودشم میشه کنیز شوهرش. 

عزیز دل نگفتم تحقیق نکنید طرز فکرتان هم کاملا درسته بحث تحقیق نبود اصلابرادر ایشون میتونستن هر جریان ...

اتفاقا درسته کارشون اصلا مشکلی نداره هر نکته ای مکانی داره عزیز دل اونکه میگن چت رو نشون ندین برای اینجا جاش نیست وقتی حرفا تو دو خانواده مطرح شده و بعد این صحبتا درست اتفاقا اینجا جاییکه باید ایشون  این جریانو قطعا مطرح می‌کرد و حتی نشون هم میداده رازداری برای هرجایی نیست یه جاهایی رازداری معنا نداره و بر عکس باعث آسیب میشه یکیش رازداری درمورد مسائل مهم قبل ازدواج هست که بسیار بی معنا واسیب زنندست

سیاست به معنای بدجنسی نه. سیاست به معنای رفتاری که عاقلانه باشه و در شان و شخصیت من بدون دعوا هیاهو ...

هر کی برداشت خودشو داره یه سیاست هست باعث آشوب میشه یه سیاست هست زندگی طرفو نجات میده و خوشبخت میشه ایشون اشتباهش این بود که پشت تلفن صراحتا گفته چطور آدمی هست وگرنه باید با پسره قرار میزاشت و اونجا نشون میداد که چنین آدمی هست مثلا فلان قدر خرجش هست و ... رو میگفت 

هر کی برداشت خودشو داره یه سیاست هست باعث آشوب میشه یه سیاست هست زندگی طرفو نجات میده و خوشبخت میشه ...

معمولا سیاست مادرشوهرها آشوب گری هست😄

معمولا سیاست مادرشوهرها آشوب گری هست😄

البته دور از جون مادر شوهرهای خوب. مادر شوهر خودم آشوب گر بود. هیچی هم تو زندگی کم نداشت. 

اتفاقا درسته کارشون اصلا مشکلی نداره هر نکته ای مکانی داره عزیز دل اونکه میگن چت رو نشون ندین برای ا ...

دقیقاا..

الان فرض کنیم برادرم نمیگفت چیزی و ما نمیدونستیم چیشده 

فردا پس فردا بزنه خانواده دختره گلایه ای چیزی کنن لاقل به جای اختلاف یا سر افکندگی میتونیم بگیم دختره خودتون تمایل نداشت مام ادامه ندادیم 

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️