2777
2789
عنوان

دختره ی کم شعور لطفا بیاین بخونین

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 81 پست
برادر شوهرت چرا اومده به همه گفته ؟

ب من گفت   با برادرشوهرم هم بازی بچگی بودیم. چون قبلش از اخلاقاش و اینا گفت راهنمایی کردم ی یدونه رو گفتم نمیتونم کمکت کنم .

پدرشوهرمادرشوهرم پرسید  ک چرا نمیخوای گفت اخلاقلمون جورنیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب همه همون اول میگن موضعو که فردا سوارش نشن خود من به شخصه وقتی میدونستم که پشت این همه سفت گرفتن و خرج نکردن برام میشه بخشش مهریم مثل ایشون موقع آشنایی نشون میدادم که تو ناز و نعمت بزرگ شدم حالا ایشون موضعش رو مشخص کرده خوبه بعضیا میان با سیاست همه چیز ازتون میکنن ایشون معلومه ساده هم هست

دختره یکم زود صمیمی شده و کارش درست نبودولی داداش شما هم کار اشتباهی کرده هر حرف و راز دختر مردمو‌ پ ...

شاید فامیلی نبود چیزی نمیگفت 

یعنی فامیل نبود یه برو گمشو به دختره میگفت بلاک میکرد اصلا 

بیشتر الان مونده چطوری محترمانه طرفو از سرش واکنه که بی احترامی و دلخوری نشه

اگر جوابی از من نگرفتین بدونین که در شان خودم ندونستم که هم صحبت شم باهاتون☺️

دختره یکم زود صمیمی شده و کارش درست نبودولی داداش شما هم کار اشتباهی کرده هر حرف و راز دختر مردمو‌ پ ...

اتفاقا باید می‌گفته قبل ازدواج باید مو به مو و ریز به ریز جزئیات رو خانواده بدونن برای همین میگن قبل ازدواج تحقیق کامل کنین تمام زیرو بم دخترو پسر و باید قبل ازدواج درآورد اون برای بعد از ازدواجه عزیز دل نه قبل ازدواج

آدمی که از بچگی لکسوس سوار شده باشه، مغزش نمیتونه اون رو به عنوان یک امتیاز یا ویژگی خاص بولد کنه.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

ب من گفت با برادرشوهرم هم بازی بچگی بودیم. چون قبلش از اخلاقاش و اینا گفت راهنمایی کردم ی یدونه رو ...

واقعا دختره اینو گفته یا از خودش دراورده ؟ اخه کدوم دختری اینو میگه

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

الان دقیقا مشکله دختره چیه من متوجه نشدم؟ چه عیبی داره بفرسته کلیپ خب مثلا قراره شوهره ایندش بشه دیگ ...

اخه اصلا صمیمی نشدن هنوز 

یهو کلیپ سیلی زدن فرستاده بعد دیده برادرم بهش برخورده ریپلای خنده زده فقط...

خب همه همون اول میگن موضعو که فردا سوارش نشن خود من به شخصه وقتی میدونستم که پشت این همه سفت گرفتن و ...

سیاست باید طوری باشه که شوهر رو به دست بیاره نه اینکه از دست بده

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
آدمی که از بچگی لکسوس سوار شده باشه، مغزش نمیتونه اون رو به عنوان یک امتیاز یا ویژگی خاص بولد کنه.

بچگی که نه 

دوسه ساله وضع مالیشون خوب شده مگرنه قبلش زیر صفر بودن

خدا بیشتر کنه براشون بخدا خوسحالم که جیبشون پره پوله 

الان دقیقا مشکله دختره چیه من متوجه نشدم؟ چه عیبی داره بفرسته کلیپ خب مثلا قراره شوهره ایندش بشه دیگ ...

اینا فضای ذهنیشون با چارچوب دیگه ای سازگاری داره بنظر منم دختره رفتار زشتی نکرده و ساده است ولی اینا بد برداشت کردن همون تفاوت فرهنگیه است

یه صلوات میفرستی برام لطفا  

بچگی که نه دوسه ساله وضع مالیشون خوب شده مگرنه قبلش زیر صفر بودنخدا بیشتر کنه براشون بخدا خوسحالم که ...

پس تازه به دوران رسیده است. همین به تنهایی غیرقابل تحملش می‌کنه. باقی ویژگی هاش بماند.

کسی که ادب می‌کارد، دوستی درو می‌کند؛ و کسی که مهربانی می‌کارد، عشق گردآوری می‌کند.

سیاست باید طوری باشه که شوهر رو به دست بیاره نه اینکه از دست بده

دقیقا 

قحطی دختر نیست که برادر من هم تحقیر بشه هم اصرار کنه توروخدا با من ازدواج کن 

قطعا میذاریم بمونه یکی دوسال بعد با یه خانم متشخص تو محل کار اشنا شه و ازدواج کنه