2777
2789

این عدالتو اشتباه متوجه شدید نمیشه بگید که مردم موفق نشن تا ما بشیم

اونام پدرشون مادرشون زحمت کشیدن که بچشون موفق شده

خیلیام هم زمان گار کردن درس خوندم موفق هم شدن

شما نمیتونید مشکل خودتونه

.

خیلی منطق مسخره ای دارینچطور وقتی یکی رتبه برتر میشه ک وضع خانوادش مناسب نیست دم از عدالت نمیزنین؟😂 ...

حالا تو اینقدر دستمال‌ کشی رتبه یک‌ رو میکنی ، 

رتبه یک‌ قراره مدال بندازه گردنت ؟🤔

والا ما حرص نخوردیم‌ 

تو هم از من خبرنداری‌ بدونی قبول شدم یا نه 

شاید من رتبم‌ از تو بهتره‌ 

فقط درباره عدالت نداشتن‌ این سیستم آموزشی گفتم

❤️🦋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون سالها موسسات آموزشی زیاد نبودن کتابای کمک درسی و ...

اتفاقا بودن،خیلی هم بودن،انواع کلاسها،کتابای گاج،سبز،گزینه دو و.....

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

من کتاب تستام رو به قیمت پایین میفروشم

جزوه و بعضی کتاب هام رو هم هدیه میدم💝

لطفا اگه قصد خرید دارید تلگرام به این آیدی پیام بدید براتون عکس کتاب ها رو بفرستم

Ahp_12345

اگر کسی رو میشناسید وضع مالی خوبی ندارد هم لطفاً اطلاع بدید بهش صحبت کنیم من تخفیف بیشتری بدم🙏🏻

اتفاقا بودن،خیلی هم بودن،انواع کلاسها،کتابای گاج،سبز،گزینه دو و.....

اره ولی کم ،، خب دیگه پدر مادر این دختر هم زحمت کشیدن پزشک شدن برا بچشون خرج کردن موفق بشه اختلاس که نکردن

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

این عدالتو اشتباه متوجه شدید نمیشه بگید که مردم موفق نشن تا ما بشیماونام پدرشون مادرشون زحمت کشیدن ک ...

شما بیشتر اشتباه متوجه شدید 

من گفتم پس بچه ها با وضع مالی بد چیکار کنن 

عدالت آموزشی باید برا همه بچه ها باشه 

نه اینکه یکی ده تا موسسه بره 

یکی تو کف یدونه کتاب تست بمونه‌ 

❤️🦋

حالا تو اینقدر دستمال‌ کشی رتبه یک‌ رو میکنی ، رتبه یک‌ قراره مدال بندازه گردنت ؟🤔والا ما حرص نخورد ...

شما اگه فرد موفقی بودی انقد تایپ .س ناله ای نمیزاشتی 

رتبه کنکورتم که فقط ناله دیدم تو تاپیکات رتبه خاسی ندیدم😂

شمام جا حرص خوردن برو درستو بخون خدابخاد ی چیزی قبول شی فشاری نباش

🧚🥰اینجا فقط حاله خوب برقراره🥰🧚 یه دختر شاد و انرژی مثبت🤭مامان یه خانوم کوچولو که چشم انتظارشمو هنوز به دنیا نیومده💙🥺برای سلامتی همه ی نینی های دنیا یه صلوات مهمونمون کن زیبا🌷❤️(اشتراک لحظه های ناب)میتونی زری خانوم صدام کنی❣️

اونام میتونن رتبه برتر بشنولی یه عده شوند که احیانا تو نی نی سایتن با یه سری شعارهای الکی که امکانات ...

واووووو‌ مثلا یکی که تا ساعت ۱۰ شب سرکاره 

چطور رتبه برتر بشه باهوشششش؟😍

❤️🦋

خیلی منطق مسخره ای دارینچطور وقتی یکی رتبه برتر میشه ک وضع خانوادش مناسب نیست دم از عدالت نمیزنین؟😂 ...

بابای من معلم بود خدا بیامرز 

شاگرد اول میشدم میگفتن باباش سفارش کرده نمره دادن 

سر کار رفتم گفتن باباش زنگ زده اینو جذب کردن 

دانشگاه رفتم گفتن رشته اش به آموزش پرورش مربوط میشه قطعا باباشسفارش کرده 

اینارو کسایی میگفتن که درس خون نبودن وگرنه یه دوستی داشتم باباش زندان بود و شرایط خانواده داغون ولی هزار ماشالله چند ساله مطب داره 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

جالبه بعضیا میگن تلاش کرده یا ما یکی رو میشناسیم توی یه روستای دور افتاده بوده ولی رتبش خوب شده و میخوان بگن اونی که بی پوله و موفق نشده خودش تلاش نکرده

اصلا اینجوری نیست، پول و امکانات خیللللی مهمه

باید یه پله ای وجود داشته باشه که حالا انسان بر حسب همت و اراده ی خودش بالا بره یا نره، اونی که پله ای جلوی راهش نیست چطور بره بالا؟هرچقدر هم اراده کنه نمیشه

توی ده سال اخیر هیچ فقیر یا متوسطی توی کنکور رتبه یک تا ده نبوده،پس تلاش همه چیز نیست

هي بخواهيم و رسيدن نتوانيم که چه...