2777
2789

ولی دارم دیونه میشم.  بد جور افتاده تو سرم. دستم به کار  نمیره.  هی میگم زوتر شروع کنم   از یه طرفم شرایط ندارم. به کاری دسته باید تموم کنم   از خونه خالم بهم میخوره. با وجود اینکه. زیاد کثیفم نیست. ولی من اینجوری ام 

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

من ماهی یه بار خونه تکونی میکنم

در هفته سه بار خونه رو تمیز میکنم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ماهی یه بار خونه تکونی میکنمدر هفته سه بار خونه رو تمیز میکنم

عزیز منم هر روز کار میکنم. ولی منظورم فرش شستن و  تمیزی اساسی

من ماهی یه بار خونه تکونی میکنمدر هفته سه بار خونه رو تمیز میکنم

بچه ام خیلی چای و شربت و اینا ریخته. قبلاً  دوسه باری هم شامپو فرش کشیدم ولی دلم آروم نمیشه

عزیز منم هر روز کار میکنم. ولی منظورم فرش شستن و تمیزی اساسی

همون دیگه خونع تکونی یعنی نظافت اساسی

البته من تقسیم میکنم، مثلا الان تو ذهنمه فرشا رو بدم قالی شویی برای این ماه، ماه بعد میوفتم به جون اشپزخونه و دیوارا و کل یخچال و گاز و ظرفاش، سری بعد یه جای دیگه، خونه تکونی تکه تکه

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه ام خیلی چای و شربت و اینا ریخته. قبلاً دوسه باری هم شامپو فرش کشیدم ولی دلم آروم نمیشه

حالا اگر خیلی وقته نشستی بده یه بار قالیشویی یه حالی ب فرش بده

فرش و پرده رو امسال با این وضع آب بیخیال بشید

دارم روانی میشم   من کلا رو تمیزی حساسم.  بچه ام قبلاً خیلی کثیف کاری میکرد حالا بزرگ تر شده  خوبه گفتم حسابی تمیز کنم. دیگه کسی نیست  کثیف کنه

همون دیگه خونع تکونی یعنی نظافت اساسیالبته من تقسیم میکنم، مثلا الان تو ذهنمه فرشا رو بدم قالی شویی ...

وایی یه ماه یه کارو میکنی؟؟

پارسال همین موقع شستم

پس بده قالی شویی

سالی یه بار تمیز شه