2777
2789
عنوان

می‌خوام این ماه تموم شد خونه تکونی کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 31 پست
وایی یه ماه یه کارو میکنی؟؟

توی یه روز درواقع، کار سختی نیست

همین روزا فرشا میدم قالیشویی میشوره کاری نمیکنم

ماه بعدی یه روز میذارم اشپزخونه رو میترکونم و کل ظرفا و یخچال و همش با هم تو نصف روز تمومه(حتی کمتر) 

تمیز کردن خونه هم کلا شاید نیم ساعت، نهایتا یه ساعت وقت بزارم براش

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

توی یه روز درواقع، کار سختی نیستهمین روزا فرشا میدم قالیشویی میشوره کاری نمیکنمماه بعدی یه روز میذار ...

اهااا فکر کردم میگی یه ماه  یه کاری و انجام میدید.  والا من خودم فرش هامو می‌شورم. بخاطر همین. کارم طول می‌کشه 

گر ایزد ز حکمت ببند دری ، ز رحمت گشاید در دیگری 🌹🌹کچه کوردم ✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی یه روز درواقع، کار سختی نیستهمین روزا فرشا میدم قالیشویی میشوره کاری نمیکنمماه بعدی یه روز میذار ...

خوبه عزیزم. تنت سلامت باشه عشقم بچه داری

خوبه عزیزم. تنت سلامت باشه عشقم بچه داری

سلامت باشی، نه بچه ندارم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

اهالی والا من یکی دارم. تا بچه نداشتم خونم کثیف نمیشد ولی الان

اره دیگه بچه بیاد کثیف کاریاشم میاد😂

الان اگر هفته ای ۳ روز خونه تمیز میکنم، بچه بیارم احتمالا باید هفته ای ۶ روزش تمیز کنم

اره دیگه بچه بیاد کثیف کاریاشم میاد😂الان اگر هفته ای ۳ روز خونه تمیز میکنم، بچه بیارم احتمالا باید ...

وایی آره  بخدا   خیلی سخته 

اره دیگه بچه بیاد کثیف کاریاشم میاد😂الان اگر هفته ای ۳ روز خونه تمیز میکنم، بچه بیارم احتمالا باید ...

باید روزی سه ساعت فقط اسباب بازی جمع کنی،🤣🤣🤣

باید روزی سه ساعت فقط اسباب بازی جمع کنی،🤣🤣🤣

😂😵

والا. هی جمع میکنم باز می‌ریزه. دلم نمیاد چیزی بگم چون تنهاست. میگم بیخیال بزار بازیشو بکنه.

خدا حفظش کنه کوچولوت برات❤🐣

ممنونم عزیز دلم. خدا یه پسر خوشگل هم به تو بده انشالله

دختر نده؟ 😂