2777
2789

پدر من سال 95با کلی قرض فروش ماشینو طلاهای مادرم تونست ی زمین بخره! 

اون زمان پولش شد 45با پول بنگاهیو اینا تقریبا شد47میلیون 

بعد زمینمون 78متره ما به همه گفتیم 80

فامیلمون اون زمان اومد پرسید چند خریدی زمینو 

چند متره از کدوم بنگاه خریدی

ماهم گفتم 80متره 47میلیون فلان بنگاه 

خلاصه به خدا قسم به همین قبله قسم 

رفته بود از بنگاهیه پرسیدع بود ک زمینو چند خریدن!! 

بنگاه گفته بود45میلیون 

اومد خونمون بحث خونه رو باز کرد گفت اره بنگاه گفته انقدر خریدی تازع خونت78متر ک!!! 😐😐

مارو میگی همینجوری مونده بودیم 

ک توضیح دادیم با پول قرارداد و بنگاهی شد 47میلیون!! 😐

خداییی دیگه فکر نکنم فامیل از این پرو تر داشته باشیم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا اشتباه کردین قیمت گفتین

این فامیلا اینقدر که سرشون تو کو.. زندگی ما تو زندگی خودشون بود وضعشون این نبود

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

تازه بادت افتاده حرف ده سال نه سال پیشو بزنی؟:/

اره 😂😂اخه ی تاپیک دیدم گفتم منم تعریف کنم ببینید چه فامیلای با شخصیت و خوبی داریم 

هرکسی چشمش به امضام افتاده ازش خواهش میکنم ی صلوات برام بفرسته؟ هدیش کنه به اقام حسین؟ از اقام میخوام هرکس دعام کرد واسطه ی اونو خواستش پیش خدا بشه الهی امین 🩷 زندگیم وصله به اون اتفاقی ک قراره بیفته کاش بیفته🩷 نذر کردم اگه اتفاق بیفته به دختر بچه ها کش مو به پسر بچه ها شکلات بدم     چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

اره 😂😂اخه ی تاپیک دیدم گفتم منم تعریف کنم ببینید چه فامیلای با شخصیت و خوبی داریم

فامیلای شما فوضولن،برا ما دعانویسم هستن

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

اصلا اشتباه کردین قیمت گفتیناین فامیلا اینقدر که سرشون تو کو.. زندگی ما تو زندگی خودشون بود وضعشون ا ...

خدایا منو ببخش هیچوقت به مال دنیا تکیه نکردم پز ندادم 

ولی همین فامیلمون انقدر پولدار بود ک چنتا ست طلا داشت دلار داشت بهترین جاهای شهر خونه داشت دو سه تا ماشین داشت انقدر کبرو غرور برش داشت انقدر مارو مسخره کرد 

خدا از عرش رسوندتش به فرش الان مستاجرن و ی وانت پیکان دارن متاسفانه 

من خیلی براشون ناراحتم کل زندگیشون رفت 

اگه این وقتی ک برا فضولی تو کار میذاشت تو زندگیشون اینجور نمیشد 

فامیلای شما فوضولن،برا ما دعانویسم هستن

اخ گفتی ننه بزرگو عمم دست شیطانم بستن 😂😂😂میگن چرا رونالدو و جورجینارو کسی چش نمیزنه 

میدونی چرا؟؟ 

چون فامیل حسود.  جادوگر ندارن😂😂

این پسر خاله بابامه😂😂😂😂 اونم همینجوری فوضوله حتی ازینم بدتره

😂😂😂خداییی این وقتو تو زندگیه خودشون میذاشتن الان به ی جایی رسیدع بودن