2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره پول که باشه همه چی خوبه

این واقعیت انکار نمیشه ک پول یکی از عامل های خوشبختی هس و نبودش حتما بدبختی میاره چه بسا باعث خیلی از دعواها هم میشه

اما خیلی از آقایون هم داریم که با وجود اینکه پولدارن ولی طرز برخورد با یک خانم رو بلد نیستن 

اصلا کار ندارم جلو دوربینه یا هرچیز دیگ اما اینکه میبینم به هم احترام میذارن و تو چشماشون عشقه خیلی ذوق میکنم ک هنوز کسایی هستن که عشق رو ب معنای واقعی کلمه اش دارن نشون میدن

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..

بامزه ان 

اما دوست ندارم به هیچوجه اون شکلی باشم جفتشون توپولوو🥲🥺

همون لاغر و خوش فرم باشیم با مشکلاتمون میسازیم🥹💔

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

این واقعیت انکار نمیشه ک پول یکی از عامل های خوشبختی هس و نبودش حتما بدبختی میاره چه بسا باعث خیلی ا ...

درسته حرفت 

اما طولانی شدن یه رابطه و محکم موندنش ۵۰ درصد به اوضاع مالی بستگی داره. شخصیت مهمه اما بنظرم اگه این دغدغه نباشه خود به خود اگه طرف هم ادم باشخصیتی باشه تا اخرش خوشحال و خوش اخلاق میمونه

🤍🐼🥥

بازیگرا همیشه در حال بازی نقش هستند هیچ کس نمیدونه زیر سقف خونه شون چه خبره مثل خیلی از خود ماها که توی جمع یه جوریم در خلوت جور دیگه -شاید روزی برای جلب مخاطب بیشتر مجبور شن از هم طلاق بگیرن تا اونجوری بیافتند سر زبان‌ها و دیده بشن فعلا که اینجوری به عنوان زوج عاشق نمایش میدن تا بعد چی پیش بیاد 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

مثل نمایشی که رهنما و امیر خسرو عباسی راه انداختن و کلی به نظر خوشبخت میومدن و اینجوری کلی مخاطب و فالوور جمع کردن و پول به جیب زدن بعد دوسال هم قرار دادشون تموم شد و جدا شدن 

یک فرشته درون من مرده انگار ، چون روحم همیشه عزا دار است ، این غمگینی تمامی ندارد مگر با مرگ روحم 

درسته حرفت اما طولانی شدن یه رابطه و محکم موندنش ۵۰ درصد به اوضاع مالی بستگی داره. شخصیت مهمه اما بن ...

اره خب دغدغه مالی خودش باعث منزوی شدن مرد و کم شدن محبتش میشه احساس میکنم 

ایشالا که کسی هیچوقت فکرش درگیر این مسائل نباشه اما خب متاسفانه ت کشور ما نمیشه:/💔

‏تو هر چقدر هم به یکی احترام بذاری در آخر اون اندازه فهمش با تو رفتار میکنه..