2777
2789

همکلاسی دانشگام خیلی خیلی مهربون بود باهام حواسش بهم بود و کم‌کم می‌کرد و تو یه گروه بودیم یه وقتایی تماس داشتیم واسه کارا و درسا 

و کلا خیلی حمایتم کرد تایمی که مامان بزرگم فوت شده بود همش کنارم بود و میزاشت باهاش درد دل کنم 

امروز فهمیدم دوست دختر داره و دختره هم تو شهر بزرگ تر و بهتری از منه هم رشته بهتر ( نپرسید چی ) کلا خیلی از یه سری لحاظ بهتره از ظاهر 

و من همش خودمو مقایسه میکنم و همش دلم میگیره و گریم میگیره ... ۶ ۷ ماهه دوستش دارم پسره رو و نمیدونستم دوست دختر داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مقصر اون بوده ک نگفته با کسیه/:

ببین اوایل گفته بود که منم اصلا حسی بهش نداشتم ۳ ساله همکلاسیمه اما یه جا که درد دل کردیم تایمی که مادربزرگم فوت شده بود گفت منم جدا شدم و حالم بده و میفهمم و ... و بعد اون ما خیلی نزدیک شدیم و خب امروز فهمیدم بک زده😭 

ببین اوایل گفته بود که منم اصلا حسی بهش نداشتم ۳ ساله همکلاسیمه اما یه جا که درد دل کردیم تایمی که م ...

خب وقتی با اون بک زده یعنی به تو حسی نداره؛ پس ولش کن دیگه سعی کن دور شی، اوایل سخته اما شدنیه