2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم خونه دوستش خوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نامزدیا حواست هست،😂😂😂😂خوبه تو خونه زندگیت نیست ..اینجوری ادامه بدی ول میکنه،من طبق تجربیاتم میگم ...

دست خودم نیست چرا باید خونه مجردی بمونن دوتا پسر من خبر ندارم اونجا چخبره ک

عزیزم یکم تند رفتی به هر حال نمیتونه روابطش رو قطع کنه اگه بهش اعتماد داری گفتن این حرفا خوب نبود اگه مونده دلیل نمیشه که حتما اون جا یه خبری بوده

مهم دله وگرنه چشم هر روز یکی بهترشو میبینه

شوهر منم دو روز با پسرعمه ه اش رفت شمال اول راضی. بودم بعدش فهمیدم بهش خوش گذشته کوفتش کردم که چرا من دارم با بچه هات عذاب میکشم تو خوش میگذرونی..هم پشیمونم که چرا اینجور کردم هم اگر نمیکفتم آروم نمیگرفتم

خب چیگفت بعدش

متاسفانه من حرفای بدی بهش زدم خیلی شوکه شد ولی گفت حق با تویه فقط اینطور با من صحبت نکن انگار نمیشناسمت ..بعد هم که اومد خونه برامون خرید کرده بود ولی تا دو روز ناراحت تو خودش بود ضربه بدی به رابطمون زدم ..ولی چون باردارم هورمون هام کلا قاطی پاتی شدن یه روز عاشقشم یه روز ازش متنفرم اصلا دست خودم نیست انگار تعادل ندارم این مدت

متاسفانه من حرفای بدی بهش زدم خیلی شوکه شد ولی گفت حق با تویه فقط اینطور با من صحبت نکن انگار نمیشنا ...

دقیقا مثل منی منم همش تو خونم اون بیرون با دوستش همش سر این موضوع بهش حرف میزنم بعد پشیمون میشم😔

دست خودم نیست چرا باید خونه مجردی بمونن دوتا پسر من خبر ندارم اونجا چخبره ک

یه جوری گفتی انگار همجنس بازن😂😂😂😂حتما بساط قلیون اینا بوده خوش گذشته خوابشون برده،ولی سعی کن‌تو عقد باهاش حرف بزنی رفیق باز بودن اصلا خوب نیست مخصوصا رفیق مجرد 

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

دقیقا مثل منی منم همش تو خونم اون بیرون با دوستش همش سر این موضوع بهش حرف میزنم بعد پشیمون میشم😔

خودتو کنترل کن .. وضعیت من با تو فرق می‌کنه من حاملم هورمون هام بهم ریخته وگرنه اگر قرار باشه همیشه اینطور باشیم زندگیامون بهم میریزه دل شوهرامون سیاه میشه از زندگی ..برای خودت سرگرمی پیدا کن اگر می‌دونی واقعا تقصیری نداره