2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم خونه دوستش خوابیده

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونست بهت بگه خونه خودشونو و شما هم متوجه نمیشدی دوست قشنگم...هزار راه وجود داشت متوجه نشی ...

درک میکنم خییییلی دوسش داری و حساسی روش و این حساسیت رو همه ما خانوم ها تجربه کردیم...

ولی وقتی شناخت از رفیقش داری بزار بمونه...نهایت شک کردی با سیاست بهش بگو دلم برات تنگ شده بیا تصویری ببینمت...یا هر یساعت زنگ میزدی بهش

دوست عزیزی ک اینو میخونی...از ته دل میگم امضای خدا پای حاجت دلت❤❤                                          اینو یادت باشه رفیق *همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست*

اسی جان شوهر منم ممکنه گاهی بره با دوستاش بیرون دورهمم جمع بشن تا دیر وقتم بمونه پیششون حتی شب بخوابه اما اینا درصورتیکه منم شب برنامه داشته باشم معمولا جدا جدا اون پسرونه من دخترونه میریم مهمونی 

ولی اشتباه کردی. باهاش دعوا کردی اگر بعدا تو رو تنها نذاره نره شب جایی اشکالی نداره 

🤣🤣

والا اینطور که تو میگی چیز بهتری به ذهنم نرسید 😐😂

کاربرای محترم اگر دارید بیوگرافی بنده رو میخونید باید بگم که نی نی سایت یک سایت اجتماعی هستش جاییه که خانوما نظراتشونو به اشتراک میگذارن قرار نیست تا یک نفر یک نظری داد بقیه ۱۰۰ نفری بیوفتن به جونش که تو چرا فلان حرفو زدی هرکسی نظر شخصیه خودشو میگه و صرررفا مخاطبش استارتره نه کس دیگه ای پس لطفا با افکار منفی و مخالف هر نظری کامنت نگذارید کامنت من به خودم مربوط هست و کامنت شماهم همینطور باتشکر!!!