2777
2789

امروز رفته بودم استخر تا از بعضی ها تست بگیرم

اومدنی یه پسره با بنز افتاده بود دنبالم هی میگفتم آقا من متاهلم مزاحم نشو میگفت مهم نیست

وااااا یعنی جی که مهم نیست

ولی واقعااا اعصابم خراب شده بود میگفت مهم نیستتت😂😂😤

ولی خیلی خوشحال شدم که هیشکی نمیتونه من و با پول و اینا گول بزنه تا خیانت کنم😊☺️

قشنگ چهل و پنج دقیقه دنبالم اومد آخر سر ترافیک شد گم و گور شد😂

دیوونه فکر کرده بدونه بنز گذاشته زیر پاش دخترا براش غش و ضعف میرن😒

بنظرتون قضیه امروز رو به شوهرم بگم؟

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین

ایول ک وفاداری

بنظرم بگی حساس میشه نگی بهتره چیزی نبوده ک حالا تعریفش کنی

فقط 42 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

راجب من میخوای بدونی 👈😎من ی کنکوریم امسال میخوام حق خودمو بگیرم با امید ب خدا و تلاش خودم 😍دوتا آرزو بزرگ توی دلمه ک میخوام هرچی زودتر بهشون برسم و برم سراغ آرزوهای بعدیم 🤩الان ک داری امضامو میخونی میشه برام آیت الکرسی بخونی ک ب دانشگاه مورد علاقم برسم❓❓👀تیکرمم بارداااااری نیست هدف روز کنکوره🌱

اگه فکر میکنی حساس نمیشه و محدودیت برات پیش نمیادبگو در غیر این صورت بیخیالش شو و حسادتشو فعال نکن و خودتو تو دردسر ننداز

بعدم یه سری قضیه ها قرار نیست بازگو بشه بهتره حتی بهش فکر هم نشه

درانتـظارِوصـــال...! 

نگو ممکنه سخت بگیره نذاره تنها بیرون بری

نه بابا اصلا حق این رو نداره که😂

من کل کارن تو محیط بیرونه

ولی یه بارم اتفاق افتاده بود بهش کفتم یکم ناراحت و عصبانی شده بود😂

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

کسایی که واقعا پولدار باشه نمیاد با ماشین مزاحم بشه

🌸 اِمـیـدوارم اون روزی کـه بـه آرزوت مـیـرسـی؛  🌿 هـنـوزم آرزوت بـاشـه...🌠 ستاره‌ها توی تاریکی می‌درخشن،  🖤 پس نکته اینه که باید تاریکی رو مورد توجه قرار بدیم، نه ستاره‌ها رو!🌼 زیبای واقعی کسیه که پنهانی، در سایه کمک می‌کنه تا یک نفر بدرخشه...  ✨🤍

آفرینایول ک وفاداریبنظرم بگی حساس میشه نگی بهتره چیزی نبوده ک حالا تعریفش کنی

مرسی قلبمم❤️❤️

باشه 

فکر میکنی اگر یک روزی بفهمه ناراحت نمیشه از اینکه بهش نگفتم؟

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️